Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Vibratsioonipüstoli masseerija KiCA K1 (hall)

  • 46.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 15.66 €
Kaubamärgid Kica
Kauba ID: 1729638
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Vibreeriv massöör KiCA K1 lihastele (hall)

Hoolitse oma keha eest KiCA K1 masseerijaga. Teie käsutuses on 4 vibratsioonitaset kuni 3800 pööret minutis, mis võimaldab teil reguleerida massaaži intensiivsust konkreetsete kehapiirkondade jaoks. Seade on mitmekülgne, olenemata sellest, kas vajate õrna lõõgastust, süvalihaskoe stimuleerimist või vereringe parandamist. See kaalub vaid 485 g, mistõttu on seda lihtne kasutada ja transportida. Üks laadimine tagab kuni 11 tundi katkematut tööd. Pakendist leiate kokku 4 kinnitust, mis sobivad erinevate massaaži stsenaariumide jaoks.

KiCA/KiCA-K1/1

Tõhus ja vaikne töö

Masseerija kiirus ulatub kuni 3800 p/min, võimaldades nautida tõhusat massaaži ja lõõgastustunnet. Vaatamata suurele jõudlusele töötab seade üllatavalt vaikselt, müratase on maksimaalsel kiirusel vaid 65 dB. Madalaimal kiirusel (1200 p/min) ei ületa heli 47 dB. Saate vabalt valida 4 kiirustaseme vahel, kohandades seadme jõudlust oma hetkevajadustele. 6 mm liikumisulatus tagab veelgi rahuldava efekti minimaalse pingutusega.

KiCA/KiCA-K1/2

Kerge ja kaasaskantav disain

Masseerija KiCA K1 on valmistatud kosmosesõidukite alumiiniumist 6063, mistõttu on see kerge (485 g) ja erakordselt vastupidav. Selle mõõdud on vaid 91 x 137 x 44 mm, mis võimaldab selle hõlpsalt kotti pakkida ja igale poole kaasa võtta, et pärast jõusaalitreeningut või pika teekonna jooksul mõnusat massaaži teha. Lisaks pakuvad T-kujuline disain ja matt viimistlus kindlat haaret ning oksüdeeritud viimistlus annab sellele elegantse välimuse.

KiCA/KiCA-K1/7

Alati tegevuseks valmis

11-tunnine aku tööiga mahuga 2000 mAh võimaldab pikki massaažiseansse, tagades lihasteraapia järjepidevuse ja efektiivsuse. Intuitiivsed LED-indikaatorid võimaldavad teil jälgida seadme olekut reaalajas, mis on teie taastumisrutiini säilitamiseks ülioluline. Masseerija energia laadimiseks kulub umbes 2,5 tundi ja kaasas olev USB-C kaabel teeb selle ülesande lihtsaks.

KiCA/KiCA-K1/8

Kohandatud vastavalt individuaalsetele vajadustele

KiCA masseerija disainimisel keskenduti mitmekülgsetele lõõgastusvajadustele, mistõttu sisaldab pakett 4 vahetatavat kinnitust (kuuli, silindriline, lame, U-kujuline). Need kinnitused võimaldavad teil kohandada massaaži konkreetsetele kehapiirkondadele ja soovitud ravitoimele. Nii saate iga lihasrühma eest igakülgselt hoolitseda, alates õrnast lõdvestumisest kuni intensiivse stimulatsioonini.

KiCA/KiCA-K1/6

Pakett sisaldab:

  • KiCA K1 masseerija
  • Palli kinnitus
  • U-kujuline kinnitus
  • Lame kinnitus
  • Kooniline kinnitus
  • USB kaabel
  • Säilituskott
  • Kasutusjuhend
Tootja KiCA
Mudel K1
Liikumisulatus 6 mm
Aku 2000 mAh
Tööaeg kuni 11 tundi (võib varieeruda sõltuvalt massaaži intensiivsusest ja kasutatavast lisaseadmest)
Laadimisaeg umbes 2,5 tundi
Tööpinge vahemik 10,5V-12,6V
Materjal Lennundusklassi alumiiniumsulam
Kaal umbes 485 g
Mõõtmed 91 x 137 x 44 mm
Värv Hall

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles