Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Ventioni kahesuunaline HDMI-adapter, 2 HDMI-porti, 4K60Hz

Ventioni kahesuunaline HDMI-adapter, 2 HDMI-porti, 4K60Hz
Laos
  • 17.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 6 €
Kaubamärgid Vention
Kauba ID: 1460172
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Ventioni kahesuunaline HDMI-adapter, 2 HDMI-porti, 4K60Hz

Ventioni kahesuunaline HDMI-adapter täiustab teie kogemust! See on valmistatud kõrgeima kvaliteediga materjalidest, seega on see vastupidav ning väike ja stiilne disain tagab teie mugavuse. Lisaks tagab see adapter 4K eraldusvõime 60 Hz juures ja sujuva heliedastuse. Samuti paistab see silma oma suure ühilduvuse ja erinevate ühendusstsenaariumide loomise võimaluse poolest.

Veneetsia/AFUH0/1

Suurepärane kvaliteet ja jõudlus

Kahesuunaline HDMI-adapter sisaldab Plug&Play-tehnoloogiat, mis hõlbustab kasutamist ja tagab viivituseta ühenduse. Adapter võimaldab samaaegselt edastada heli- ja videosignaale, pakkudes kõrglahutusega heli, mis sobib ideaalselt filmide vaatamiseks, muusika kuulamiseks või mängude mängimiseks. Teravad ja üksikasjalikud pildid eraldusvõimega 4K@60Hz võimaldavad teil nautida kinematograafilist pildikvaliteeti mugavalt kodus.

Veneetsia/AFUH0/2

Lihtne kasutada

Kahesuunaline HDMI-adapter on väikese ja stiilse disainiga, mis sobib igasse keskkonda. Sisseehitatud toiteindikaator muudab selle tööoleku jälgimise lihtsaks. Lisaks on see adapter vastupidav, ei jäta jälgi ja hajutab hästi soojust, tagades toote pika eluea. Selle seadme mugavuse ja kasutamise hõlbustamiseks lülitate sisse ühe nupuvajutusega.

Veneetsia/AFUH0/3

Kõrge ühilduvus

Vention HDMI-adapter on universaalne lahendus, mis ühildub erinevate seadmetega nagu arvutid, sülearvutid, projektorid, ekraanid või telerid ja PS4/4Pro konsoolid. See paindlik tööriist võimaldab teil luua erinevaid stsenaariume – ühendada üks seade kahe ekraaniga, võimaldada samaaegset kuvamist kahel monitoril või ühendada kaks seadet ühele ekraanile, mis võimaldab hõlpsasti kahe sisendallika vahel vahetada. See adapter kohandub teie vajadustega, muutes meedia haldamise lihtsamaks.

Veneetsia/AFUH0/4
Tootja Veneetsia
Mudel АФУХ0
Luba 4K @ 60Hz
Sadamad x 2 HDMI
Materjal Alumiiniumisulam
Mõõtmed 46×52,2×13 mm

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles