Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Vention USB 2.0 A isane kuni Micro-B isane 3A kaabel 2M must

  • 10.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 3.66 €
Kaubamärgid Vention
Kauba ID: 1772373
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
- Ülimalt vastupidav: nailonist punutud ümbris ümbritseb USB-laadija kaablit tugevalt, mis muudab selle vastupidavamaks ja tugevamaks kui tavalised USB-laadija kaablid, kuid samas ka sassivaba, see mikro-usb-kaabel peab vastu ka 3000+ 90-kraadise paindekatse tsüklile. Ideaalne igapäevaseks raskeks kasutamiseks.
- Alumiiniumist valmistatud pistik: : Mikro-usb-kaablis kasutatakse alumiiniumsulamist kesta ja ainulaadset laserkeevitustehnoloogiat, mis tagab, et signaali edastamine on puhas, metallosa ei purune ja ühendus on tugevam ning seda saab tihedalt mobiiltelefoni külge kinnitada. ilma seadmest lahti tulemata või välja kukkumata.
- ERIPIIK JA TÄIUSLIK SOBIVUS: : Mikro-usb-kaabel hoiab teie seadmeid ühenduses palju pikema vahemaa tagant, vahetage välja originaalkaabel ja lisage mugavamaks seadmete jaoks kodus, tööl või reisil, voodis, autos, hotellitoas ja isegi kontoris. Olenemata sellest, kas kasutate PS4 seadmeid või mobiiltelefoni, ei piira teid enam vahemaa.
- Kiire laadimine ja sünkroonimine: : kuni 3A laadimiskiirusega laadib mikro-usb-kaabel kiiremini kui enamik standardseid mikro-usb-kaableid. Andmeedastuskiirus on USB 2.0 kaudu kuni 480 Mbit/s. Ärge raisake oma aega telefoni laadimise lõpuni ootamisele.
- Täiuslik ühilduvus: Ventioni mikro-usb-laadija nutitelefonide, tahvelarvutite ja muude mikro-usb-pistikutega seadmetele, nagu Motorola, LG, Nexus, Blackberry, Sony, HTC, Nokia, ZTE, Blackberry, juhtmeta klaviatuurid ja palju muud. Vention USB 2.0 A Male to Micro-B isane 3A kaabel 2M must. Kaabli pikkus: 2 m, Pistik 1: USB A, Pistik 2: Micro-USB B, USB versioon: USB 2.0, Maksimaalne andmeedastuskiirus: 480 Mbit/s, Pistiku kontaktide plaatimine: Nikkel, Toote värv: Must, Magnetvarjestatud

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles