Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Vention puuvillast punutud USB 2.0 A isane kuni Micro-B isane 3A kaabel 0,5 M hall alumiiniumsulami tüüp

  • 11.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 4 €
Kaubamärgid Vention
Kauba ID: 1772358
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
- Ülimalt vastupidav: mikro-USB-laadimiskaablil on nailonist punutud kest, VENTION USB-mikro-USB-kaabel talub üle 10 000 90-kraadise paindekatse tsükli. Ideaalne igapäevaseks raskeks kasutamiseks.
- Kiire laadimine ja andmete sünkroonimine: Andriodi USB-laadimiskaabel toetab 480 Mbps edastuskiirust ja töötab paremini tahvelarvutite ja kiirlaadimisseadmete jaoks. Te ei raiska oma aega oodates, kuni telefon taas laadimise lõpetab.
- Eriti pikk ja täiuslik sobivus: Androidi mikro-USB-laadija kaabel on ideaalne kaaslane teie igapäevaseks tööks ja eluks. Saate selle kõikjale kaasa võtta ja nautida lihtsat ja turvalist ühendust oma seadmetega.
- Täiuslik ühilduvus: VENTION Mini USB-kaabel on ideaalne mikro-USB-laadija nutitelefonidele, tahvelarvutitele ja muudele mikro-USB-pistikutega seadmetele, nagu PS4 või Xboxi laadijakaabel, Huawei, Motorola, LG, Nexus, Blackberry, Sony, HTC, Nokia, ZTE , Blackberry, juhtmeta klaviatuurid ja nii edasi.
- Suurepärane teenindus: VENTION kui bränd keskendub enam kui kümme aastat Micro-USB-kaablile ja teistele USB-kaablitele. Me ei lõpeta kunagi oma toodete täiustamist, et vastata klientide vajadustele.

See mikro-USB-laadija kiirendab kiirust, pakkudes 3A ohutut laadimisvoolu ja 480 Mbps andmeedastuskiirust võrreldes teiste USB-kaablitega. Meie tooted on 75% kiiremad kui tavalised USB-kaablid.

Eriti pikk mikro-USB-kaabel hoiab teie seadmed ühenduses palju suurema vahemaa tagant. Vahetage originaalkaabel välja ja lisage seadmete mugavust kodus, tööl, reisil, voodis, autos või hotellitoas. Vahemaa ei tekita enam probleeme, kui kasutate selliseid seadmeid nagu PS4 või Xbox.Vention Cotton Braided USB 2.0 A isane kuni Micro-B isane 3A kaabel 0,5M hall alumiiniumsulamist. Kaabli pikkus: 0,5 m, Pistik 1: USB A, Ühendus 2: Micro-USB B, USB versioon: USB 2.0, Maksimaalne andmeedastuskiirus: 480 Mbit/s, Pistiku kontaktide plaatimine: Nikkel, Toote värv: Alumiinium, Must, Magnetiga varjestatud

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles