Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Vention puuvillast punutud USB 2.0 A isane-C isane 3A kaabel 2M hall alumiiniumsulami tüüp

  • 11.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 4 €
Kaubamärgid Vention
Kauba ID: 1772364
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
- VASTUPIDAV ja PAINDLUS: : Kvaliteetne nailonist punutud suurepärase alumiiniumkorpusega muudab USB C-kaabli vastupidavamaks ja sassivabamaks ning mis pakub suurepärast kaitset keerdumise ja painde eest, talub 3000+ paindekatset ja 10 000+ korda pistiku testi.
- KIIRLAADIMINE JA ANDMEEDASTUS: : USB C laadimiskaabel sisseehitatud tinatud vasktraadid ja 56 k tõmbetakisti tagavad maksimaalse voolu kuni 3A ja edastavad andmeid kuni 480 Mb/s, lase oma seadmel ülikiirelt laadida 0 kuni 100% ja samal ajal edastab palju filme, faile ja laule.
- Alumiiniumist valmistatud pistik: : laserkeevitatud alumiiniumist pistikupead on signaali puhtuse tagamiseks korrosioonikindlad ning sobivad tihedalt ja tihedalt teie telefoniga ning ei lähe lahti ega kuku teie seadmetest välja. Sobib peaaegu kõikidesse korpuse väljalõigetesse.
- 2M TÄIUSLIK PIKKUS: : See ülipikk 2M C-tüüpi kaabel sobib peaaegu kogu teie laadimiskeskkonnaga, 2M pikkust saab kasutada elutoas/kontoris, saate lamada auto diivanil/voodil/tagaistmel ja kasutada seadmeid samal ajal laadimine. Samuti saate hõlpsasti jõuda arvutite/seinaadapterite esi-/tagaküljel asuvasse USB-porti.
- Universaalne ühilduvus: : ühildub ideaalselt kõigi praegu saadaolevate USB C seadmetega - uusimad Huawei P40/ P40 Pro+/ P30/ P20/ Mate30 Pro, LG V30/ V20/ G7/ G6/ G5, Google Nexus 5X, Nexus 6P, Google Pixel, Google Chromebook Pixel, Moto z, Moto z2, Moto G6 Play, Nintendo Switch, Nexus 5X/6P, Lumia 950/950XL jne.

3A kiire USB-C kaabel

USB-C-pistikuga seadmete kiire laadimine

Xiaomi/Huawei kiirlaadimine

toetab Huawei FCP/Qualcomm QC ja muid kiirlaadimistehnoloogiaid

Kaitske mobiiltelefoni akut

mitmekordne kaitse, laadimine turvalisem

Sobib USB-C-pistikuga seadmetele

Tugevdada kaitset

Keelduge sagedast kaablite vahetamisest

Vastupidav vahetamisel

Üheosaline pistik, laadige otse mobiiltelefoni ümbrisega

Kiire laadimise andmeedastus

USB2.0 pistik, edastuskiirus 480Mbps

Vastupidav nailonvõrk

Paindlik ja tugevam nailonvõrk kui tavalised kaablid

Alumiiniumisulamist kest

Liides on oksüdatsioonikindel ja ei roosteta. Puuvillapunutud USB 2.0 A isane-C isane 3A kaabel 2M hall alumiiniumsulami tüüp. Kaabli pikkus: 2 m, Pistik 1: USB A, Ühendus 2: USB C, USB versioon: USB 2.0, Maksimaalne andmeedastuskiirus: 480 Mbit/s, Pistiku kontaktide plaatimine: Nikkel, Toote värv: Alumiinium, Must, Magnetvarjestatud

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles