Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Vention KCSB0 automaatne autotelefoni hoidik klambriga, must

Vention KCSB0 automaatne autotelefoni hoidik klambriga, must
Laos
  • 13.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 4.66 €
Kaubamärgid Vention
Kauba ID: 1806370
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Vention KCSB0 automaatne autotelefoni hoidik (must).

Automaatne autohoidik Vention hoolitseb selle eest, et telefon oleks alati teie käeulatuses, et saaksite teele keskenduda. Tänu automaatsele klambrile saate seda mugavalt ühe käega juhtida. Saate selle hõlpsalt kinnitada oma auto tuulutusavade külge ning tänu kompaktsele suurusele ei võta see palju ruumi ega piira teie nähtavust.

Vention/KCSB0/2

Stabiilsus ennekõike

Nüüd võid olla kindel, et telefon püsib samas asendis ka äkkpidurduse või ebaühtlase sõidu ajal. Hoidiku kolmnurkne disain tagab vajaliku stabiilsuse olenemata teeoludest. Automaatne klamber muudab hoidiku juhtimise lihtsaks ühe käega ning tänu kuulliigendile on sul täielik kontroll nutitelefoni asendi ja nurga üle.

Vention/KCSB0/4

Kompaktne disain, maksimaalne mugavus

Vention KCSB0 hoidiku ülikompaktne disain tähendab, et see ei võta teie autos palju ruumi ega piira teie nähtavust sõidu ajal. Tänu hoolikalt läbimõeldud disainile saate telefoni mugavalt vooluvõrku ühendada ilma seda laadimata, ilma et peaksite seda hoidikust välja võtma. Veelgi enam, see ühildub paljude nutitelefonidega, mille ekraani diagonaal jääb vahemikku 4,7 tolli kuni 7,2 tolli, mis tähendab, et see sobib kõige populaarsemate mudelitega turul.

Vention/KCSB0/1
Tootja Vention
Mudel KCSB0
Värv Must
Materjal ABS + TPU + silikoon
Ühilduvus Nutitelefonid ekraani diagonaaliga 4,7" kuni 7,2"
Mõõtmed 112,1 x 73 x 83,5 mm

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles