Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Vention KCOB0 automaatne autotelefoni hoidik koos iminapaga Must

Vention KCOB0 automaatne autotelefoni hoidik koos iminapaga Must
Laos
  • 16.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 5.66 €
Kaubamärgid Vention
Kauba ID: 1806369
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Automaatne autohoidik telefonile koos iminapaga Vention KCOB0 (must).

Nüüd saate nautida sujuvat ja turvalist sõitu, kui telefon on alati käepärast. Automaatne autohoidik võimaldab reguleerida käe pikkust ja nurka, võimaldades reguleerida telefoni asendit vastavalt oma vajadustele. Tugev iminapp tagab teie telefoni kindla ja stabiilse hoidmise, olenemata teeoludest. See ühildub seadmetega, mille ekraani diagonaal on 4,7–7,2 tolli.

Vention/KCOB0/1

Kohandatud vastavalt teie vajadustele

Reguleerige oma nutitelefoni asendit vastavalt oma eelistustele. Reguleeritav käe pikkus vahemikus 109,4 mm kuni 161,9 mm võimaldab teil kontrollida oma nutitelefoni asendit. Samuti saate vabalt reguleerida kaldenurka, tagades teile täiusliku nähtavuse, olenemata valgustusest või teie asukohast autos.

Vention/KCOB0/2

Usaldusväärne igas olukorras

Nüüd saate keskenduda teele, muretsemata oma seadme ohutuse pärast. Tugev iminapp on garantii, et teie telefon püsib kindlalt paigal isegi dünaamilise sõidu või äkilise pidurdamise ajal. Tänu automaatse sulgemise mehhanismile saate oma nutitelefoni lihtsalt ja turvaliselt ühe käega hoidikusse asetada.

Vention/KCOB0/3

Läbimõeldud disain

Ventioni hoidik on varustatud libisemisvastaste funktsioonidega, mis kaitsevad teie nutitelefoni tõhusalt kriimustuste ja vibratsiooni eest sõidu ajal, tagades teie nutitelefonile maksimaalse ohutuse. Lisavarustus võimaldab ka telefoni sujuvalt laadida, ilma et peaksite seda hoidikust eemaldama.

Vention/KCOB0/4
Tootja Vention
Värv Must
Materjal ABS + silikoon
Ühilduvus Nutitelefonid ekraani diagonaaliga 4,7-7,2 tolli
Paigalduskoht Esiklaas, armatuurlaud
Minimaalne käe pikkus 109,4 mm
Maksimaalne käe pikkus 161,9 mm

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles