Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Vention KCEH0 automaatne autotelefoni hoidik klambriga Hall

Vention KCEH0 automaatne autotelefoni hoidik klambriga Hall
Laos
  • 16.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 5.66 €
Kaubamärgid Vention
Kauba ID: 1806372
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Ventioni automaatne auto ventilaatori kinnitus telefonidele

Ventioni autoventilaatori kinnitus paistab silma oma kompaktse suuruse poolest, mis on oluline eelis neile, kes hindavad kompaktseid ja praktilisi lahendusi. Nii on lihtne auto kindalaekasse mahtuda, võttes minimaalselt ruumi ja alati käeulatuses, kui vaja. Lisaks ei blokeeri see ventilatsioonivõret, võimaldades auto salongis piiramatut õhuvoolu.

Mäe stabiilsus ja turvalisus

Pole midagi hullemat kui kinnitus, mis võimaldab telefonil sõidu ajal välja kukkuda. Ventioni kinnitus on loodud maksimaalse stabiilsuse tagamiseks. Olenemata sellest, kas sõidate ebatasasel teel või teete kiireid pöördeid, võite olla kindel, et teie telefon püsib kindlalt paigal.

Universaalsus

Kinnituse funktsionaalsuse võtmeks on selle võime kohaneda erinevate telefonimudelitega. Tänu reguleeritavale käelaiusele sobib see kinnitus hõlpsasti paljudele nutitelefonide mudelitele, nii väiksematele kui ka suurematele. See tähendab, et kasutajad ei pea telefone vahetades ühilduvuse pärast muretsema.

Kuulliigendi pöördepunkt – paindlik positsioneerimine

Ventioni kinnituse kuulliigendi pöördega muutub see probleem minevikku. Võimalus pöörata ja paigutada alust mis tahes nurga all võimaldab täiuslikku joondust juhi vaateväljaga, tagades mugavuse ja ohutuse.

Laadimine kasutamise ajal

Navigatsiooni kasutamine või muusika kuulamine autos võib telefoni aku kiiresti tühjendada. Õnneks on Ventioni kinnitusel USB-C pordi jaoks sisseehitatud väljalõige. See võimaldab lihtsat laadimist isegi siis, kui telefon on juba kinnituses, tagades, et teie nutitelefon on alati laetud ja töövalmis.

Bränd Vention
Mudel KCEH0

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles