Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Vention FGABAG magnetinduktsioonlaadija 15W, 50cm (must)

Vention FGABAG magnetinduktsioonlaadija 15W, 50cm (must)
Laos
  • 19.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 6.66 €
Kaubamärgid Vention
Kauba ID: 1460265
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Magnetiline juhtmevaba laadija Vention FGABAG 15 W, 5 cm (must)

Induktsioonlaadija Vention võimaldab kiiresti ja mugavalt laadida seadmeid juhtmevabalt. See annab kuni 15 W võimsust ja toetab selliseid standardeid nagu PD, QC ja AFC. See on varustatud kvaliteetsete magnetitega ja tagab ohutu kasutamise. Komplekti kuulub ka praktiline 1 m pikkune laadimiskaabel - lisakaableid pole vaja osta!

Veneetsia/FGABAG/1

Kiire laadimine

Ärge oodake liiga kaua, kuni teie telefon on uuesti kasutamiseks valmis. Laadija annab kuni 15 W võimsust ja on tagasiühilduv 10 W, 7,5 W ja 5 W võimsusega. Samuti toetab see kiirlaadimisstandardeid, nagu PD, QC ja AFC. See võimaldab teil valitud seadmeid koheselt laadida!

Veneetsia/FGABAG/4

Turvalisuse huvides

Naudi mitte ainult kiiret, vaid ka turvalist laadimist. Muuhulgas on Ventioni laadija kaitstud ülekuumenemise, liigvoolu ja lühise eest ning kui sellele kogemata asetada mõni ese nagu võti, münt või käärid, siis lülitab see võimaliku ohu vältimiseks kohe voolu välja. Kuid see ei lõpe sellega: kui nutitelefon on laetud 80%-ni, lülitub toode aku tööea pikendamiseks automaatselt tilklaadimise režiimile.

Veneetsia/FGABAG/2

Mugav kasutamine

Laadija on varustatud kvaliteetsete magnetitega, nii et see suudab pakkuda konkurentsitult stabiilsust sellele asetatud nutitelefonile, nagu iPhone 12 või 13. Ärge muretsege seadme allakukkumise või libisemise pärast! Telefoni saab mugavalt kasutada ka laadimise ajal. Samas on laadija väga kerge ja kompaktne – see kaalub vaid 39,5 g ja selle paksus on vaid 4,65 mm. Pealegi ei pea laadimiseks nutitelefoni ümbrisest välja võtma!

Veneetsia/FGABAG/3

Kasti

  • Laadija
  • USB-C-kaabel (1 m)
Bränd Veneetsia
Nimi Magnetiline juhtmevaba peegelpinnaga laadija
Mudel FGABAG
Värv Must
Liides USB-C
Hinnatud jõud 15 W max.
Materjal TPE alumiiniumsulamist karastatud klaas
Omadused
Kiirlaadimise standard Mitte ühtegi
Laadimisvõimsus (W) 15
Ühenduse tüüp Puudus
Värv must

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles