Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Vention Elf E03 TWS kõrvaklapid (valged)

Vention Elf E03 TWS kõrvaklapid (valged)
Laos
  • 19.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 6.66 €
Kaubamärgid Vention
Kauba ID: 1460319
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

TWS Vention Elf E03 kõrvaklapid (valged)

Avastage veelgi parem helikvaliteet. TWS Vention Elf E03 kõrvaklapid pakuvad fantastilist heli tänu 10 mm draiveritele ja nende tööaeg on pikk, kuni 6 tundi. Need toetavad Bluetooth 5.3, mis tagab usaldusväärse signaaliedastuse ning on ka väga kerged ja mugavad. Nende lisaeelis on see, et nad on IPX5 veekindlad, nii et te ei pea neid treeningu või vihma ajal kõrvadest välja võtma – need on vee- ja higikindlad.

Veneetsia/NBHW0/3

Huvitavam heli

Teie lemmiklaulud pole kunagi paremini kõlanud. 10 mm draiverite ja esmaklassiliste PEEK-diafragmidega kõrvaklapid pakuvad kõrva meeldivaid keskmisi helisid, kargeid kõrgeid helisid ja võimsat bassi. Nautige suurepärast helikvaliteeti ja tundke end nagu kontserdil, olenemata asukohast!

Veneetsia/NBHW0/5

Bluetooth 5.3

Kiire, stabiilne ühendus, tööulatus kuni 10 m, suurem mürakindlus, parem helikvaliteet ja väiksem energiatarve on vaid mõned Bluetooth 5.3 eelistest, mida kõrvaklapid kasutavad. Tähelepanuväärne on ka madal latentsusaeg (umbes 0,05 sekundit). Video ja heli täiuslik sünkroonimine võimaldab teil mängida mänge ja vaadata telesarju ilma katkestusteta! Veelgi enam, peate kõrvaklapid valitud seadmega siduma vaid üks kord – need ühenduvad hiljem automaatselt, kui avate ümbrise.

Veneetsia/NBHW0/2

Nad näitavad end vestluste ajal

Kas vestlete sageli Discordis sõpradega? Või avastate end helistamas mürarikkas kohas, näiteks kaubanduskeskuses või bussis? Elf E03 kõrvaklapid sobivad sellistes olukordades suurepäraselt! Need on varustatud kaasaegsete mikrofonidega ja toetavad täiustatud helisignaali töötlemist, nii et teie ja teie vestluskaaslased kuulete üksteist probleemideta.

Veneetsia/NBHW0/6

Unistuste mugavus

Kas te ei kujuta ette päeva ilma oma lemmikmuusikata? Nüüd saate oma esitusloendeid kuulata nii palju kui soovite – ilma ebamugavuste pärast muretsemata. Kõrvaklapid on väga mugavad ja kerged - kumbki kaalub vaid 3 g. Need järgivad ideaalselt teie kõrvade kuju ega kuku neist välja - isegi kui liigute palju. Lisaks on Elf E03 korpusel 4 LED indikaatorit, mis annavad teile teavet aku laetuse kohta. Seal on ka spetsiaalne auk, kuhu saab kinnitada kaelapaela.

Veneetsia/NBHW0/4

Puutetundlik juhtimine

Kas soovite muusika välja lülitada või loo vahele jätta? Sa ei pea iga kord oma nutitelefoni järele sirutama! Kõrvaklapid on varustatud väikeste puutepaneelidega, millega saab mugavalt näiteks taasesituse peatada, kõnele vastata, lugu vahetada, hääleassistenti aktiveerida või helitugevust reguleerida. Nüüd on kõik vajalikud funktsioonid teie käeulatuses!

Veneetsia/NBHW0/7

Mitu tundi muusikat

Kuulake muusikat pidevalt kodus, tööl, teel või rongis – Vention Elf E03 kõrvaklapid ei saa liiga kiiresti tühjaks! Tänu kauakestvatele akudele suudavad need mängida teie lemmiklugusid kuni 6 tundi ning kaasas olev ümbris võimaldab pikendada seda aega ligikaudu 30 tunnini. Kuid mugavus ei lõpe sellega! Teil on vaja vaid umbes 10 minutit laadimist, et veel tund aega muusikat kuulata. Sa ei pea liiga kaua ootama!

Veneetsia/NBHW0/1

Kasti

  • Kõrvaklapid
  • Laadimiskarp
  • Laadimiskaabel (USB-A kuni USB-C)
  • Kasutusjuhend
Bränd Veneetsia
Nimi Elf kõrvaklapid E03
Mudel NBHV0
Värv Valge
Bluetoothi versioon 5.3
Vahemik Kuni 10 m
Juht 10 mm
Toetatud kodekid SBK/AAK
Sagedusreaktsioon 20 Hz – 20 kHz
Kõrvaklappide aku mahutavus 30 mAh / 0,111 Wh
Korpuse aku mahutavus 300 mAh / 1,11 Wh
Töötunnid u. 6 h/ca. 30 tundi koos korpusega
Korpuse laadimisport USB-C
Materjal PC ABS
Veekindel IPX5
Omadused
Bluetoothi versioon 5.0
Tüüp kõrvasisesed kõrvaklapid
Värv must
Veekindluse sertifikaat

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles