Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Vention Elf E01 TWS kõrvaklapid (valged)

Vention Elf E01 TWS kõrvaklapid (valged)
Laos
  • 20.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 7 €
Kaubamärgid Vention
Kauba ID: 1460183
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

TWS Vention Elf E01 kõrvaklapid (valged)

Keskenduge kvaliteetsele helile. 10 mm draiveritega Vention Elf E01 kõrvaklapid pakuvad selget, loomulikku heli ja kuni 7 tundi mänguaega ühe laadimisega. Tänu Bluetooth 5.3 tehnoloogiale garanteerivad need kiire ja stabiilse ühenduse ning IPX4 veekindlus võimaldab neid ohutult kasutada vihmas või treeningu ajal. Saate ka sisseehitatud puuteplaadid lugude mugavaks vahetamiseks, taasesituse peatamiseks ja muuks.

Veneetsia/NBFW0/1

Usaldusväärne juhtmevaba ühendus

Kõrvaklappides on kasutatud täiustatud Bluetooth 5.3 tehnoloogiat, mis tagab kiirema ja stabiilsema edastuse, kuni 10-meetrise leviulatuse, väiksema energiatarbimise ja suurema vastupidavuse häiretele. Unustage ühenduse probleemid! Elf E01 pakub ka väga madalat latentsust, umbes 0,18 sekundit. See muudab need suurepäraseks filmide vaatamiseks või mängude mängimiseks! Veelgi enam, peate oma kõrvaklapid valitud seadmega siduma vaid üks kord – need ühenduvad automaatselt iga kord.

Veneetsia/NBFW0/3

Just teile

Nautige oma unistuste mugavust. Kõrvaklappidel on kerge ja ergonoomiline disain, nii et need sobivad ideaalselt teie kõrvadesse ja on väga mugavad. Veelgi parema sobivuse tagamiseks leiate kolmes suuruses (S, M ja L) vahetatavad kõrvaotsad. Lisaks võimaldab IPX4 veekindlus reiting ilma probleemideta muusikat kuulata treenides või vihmastel päevadel. See ei lõpe sellega: kõrvaklapid ühendatakse teie seadmetega iseseisvalt, nii et saate kasutada mõlemat korraga või ainult ühte.

Veneetsia/NBFW0/8

Kuulake iga detaili

Avastage oma lemmiklaulude varem tundmatuid üksikasju. PU/PEK komposiitmembraanidega 10 mm draiveritega kõrvaklapid pakuvad rikkalikke detaile ja täiuslikku harmooniat. Võimas, sügav bass, karged keskmised ja karged kõrged – viige oma muusikakogemus Elf E01-ga täiesti uuele tasemele!

Veneetsia/NBFW0/5

Kuulake kauem, laadige kiiremini

Kuulake muusikat nii kaua kui soovite – kõrvaklapid ei tühjene liiga kiiresti. Elf E01 suudab teie lemmiklugusid mängida umbes 7 tundi ning spetsiaalse korpuse abil saate seda aega pikendada 21 tunnini. Nüüd võivad teie esitusloendid olla teiega kaasas isegi terve päeva! Kõrvaklappide laadimine ei võta palju aega – nende 100% laadimiseks kulub vaid umbes 1,5 tundi.

Veneetsia/NBFW0/6

Veelgi mugavam juhtimine

Nüüd on teil vaja vaid paar puudutust näiteks taasesituse peatamiseks/jätkamiseks, loo vahelejätmiseks, telefonikõnele vastamiseks, toru katkestamiseks või kõnest keeldumiseks. Kõrvaklapid on varustatud puutepaneelidega, nii et te ei pea iga kord oma nutitelefoni kasutama. Elf E01 ühildub ka Siri hääleassistendiga. Valitud loo esitamiseks sisestage lihtsalt sobiv käsk või helistage sõbrale!

Veneetsia/NBFW0/7

Kasti

  • Kõrvaklapid
  • Laadimiskarp
  • Laadimiskaabel (USB-A kuni USB-C)
  • Vahetatavad kõrvapadjad (3 paari S, M, L, üks paar juba kõrvaklappides)
  • Kasutusjuhend
Bränd Veneetsia
Nimi HiFun True juhtmevabad Bluetooth-kõrvaklapid
Mudel NBFW0
Värv Valge
Bluetoothi versioon 5.3
Vahemik Kuni 10 m
Bluetoothi profiilid AVRCP, A2DP, HFP, HSP
Helikoodekid SBK, AAK
Sagedusreaktsioon 20 Hz – 20 kHz
Kõrvaklappide aku mahutavus 40 mAh / 0,148 Wh
Korpuse aku mahutavus 230 mAh / 0,851 Wh
Töötunnid u. 7 h (kõrvaklapid) / u. 21 tundi (kõrvaklappide ümbris)
Kõrvaklappide laadimisaeg u. 1,5 tundi
Korpuse laadimise aeg u. 2 tundi
Korpuse laadimisport USB-C
Materjal ABS
Veekindel IPX4
Omadused
Bluetoothi versioon 5.3
Tüüp kõrvasisesed kõrvaklapid
Värv must
Veekindluse sertifikaat IPX4

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles