Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Vention AIOB0 HDMI nurgaadapter, 4K 60Hz (must)

Vention AIOB0 HDMI nurgaadapter, 4K 60Hz (must)
Laos
  • 11.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 4 €
Kaubamärgid Vention
Kauba ID: 1460317
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Vention AIOB0 HDMI nurgaadapter, 4K 60Hz (must)

Vention AIOB0 HDMI Angle Adapter on uuenduslik tööriist, mis ühendab endas ületamatu jõudluse ja mitmekülgsuse. See on loodud töötama kahes režiimis: peegel- ja topeltekraan, mis tagab tõhusa pildihalduse kõigis seadmetes. See toetab eraldusvõimet kuni 4K sagedusel 60 Hz, tagades suurepärase pildikvaliteedi. Selle vastupidavus, oksüdatsioonikindlus ja nurgeline disain teevad sellest usaldusväärse ja praktilise lahenduse kõigile.

Veneetsia/AIOB0/1

Läbimõeldud disain

Vention AIOB0 HDMI Angle Adapter on väga ühilduv seade, mis töötab tõhusalt mitmesuguste seadmetega, nagu sülearvutid, lauaarvutid ja digiboksid. Sellel on standardne HDMI-pistik, mis tagab usaldusväärse ja tõhusa ühenduse. Selle toote üks peamisi eeliseid on selle vastupidavus ja töökindlus, mis tagab stabiilse andmeedastuse sõltumata tingimustest. Lisaks võimaldab selle nurga all olev disain ühendada seadmeid ka raskesti ligipääsetavates kohtades, suurendades selle praktilisust ja mitmekülgsust.

Veneetsia/AIOB0/2

Suurepärane kvaliteet

Vention AIOB0 on kaasaegne ja mitmekülgne pildihaldustööriist. Kahe ekraaniga peegli ja kahe ekraaniga töötamise abil saate kuvada sama pilti mitmes seadmes või erinevaid pilte erinevatel ekraanidel korraga. See sobib ideaalselt neile, kes soovivad tõsta oma tootlikkust või parandada esitluste kvaliteeti. Adapter toetab eraldusvõimet kuni 4K sagedusel 60 Hz, tagades kõrgeima pildikvaliteedi olenemata kuvatava materjali tüübist.

Veneetsia/AIOB0/3
Tootja Veneetsia
Mudel AIOB0
Värv Must
Materjal PVC
Luba 4K @ 60Hz
Mõõtmed 29×31,6×18,5 mm

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles