Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Vention AIOB0 90-kraadine HDMI-adapter (must)

Vention AIOB0 90-kraadine HDMI-adapter (must)
Laos
  • 10.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 3.66 €
Kaubamärgid Vention
Kauba ID: 1462680
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

HDMI adapter Vention AIOB0 90 kraadi (must)

Vention AIOB0 HDMI-adapter on mitmekülgne ja praktiline pildiedastustööriist, mis on hädavajalik igas kaasaegses kodus või kontoris. Ühildub erinevate seadmetega, nagu sülearvutid, arvutid ja digiboksid, muudab teie igapäevase multimeediakogemuse lihtsamaks. Tänu standardsele HDMI liidesele on edastusstabiilsus garanteeritud. Veelgi enam, ainulaadne 90-kraadise nurgaga disain võimaldab hõlpsat ühendamist isegi kitsastes kohtades.

Veneetsia/AIOB0/1

Läbimõeldud disain

Vention AIOB0 HDMI-adapter on tipptasemel seade, mis laiendab suurepäraselt teie seadmete funktsionaalsust. Kahe režiimiga – Dual Screen Mirror ja Dual Screen Expansion – pakub see äärmiselt paindlikku pildihaldust. Kahe ekraaniga peegli režiim võimaldab teil jagada sama pilti mitmes seadmes, mis sobib ideaalselt esitluste või multimeediumisaadete jaoks. Teisest küljest võimaldab Dual Screen Expansion režiim kuvada erinevaid pilte erinevates seadmetes, mis parandab oluliselt teie töö efektiivsust. Adapter toetab ka 4K eraldusvõimet sagedusel 60 Hz, tagades suurepärase pildikvaliteedi.

Veneetsia/AIOB0/2

Kõrge ühilduvus

Vention AIOB0 on laialdase ühilduvusega usaldusväärne pildiedastustööriist. Seade töötab suurepäraselt sülearvutite, lauaarvutite ja teleritega, muutes selle äärmiselt mitmekülgseks. See on varustatud standardse HDMI liidesega, mis tagab lihtsa ühenduse ja stabiilsuse. Adapteri unikaalne omadus on selle 90 kraadise nurga all ehitatud disain, mis võimaldab lihtsalt ja mugavalt ühendada seadmeid ka piiratud ruumis. Adapter Vention AIOB0 ühendab endas funktsionaalsuse ja praktilise disaini.

Veneetsia/AIOB0/3
Tootja Veneetsia
Mudel AIOB0
Luba 4K @ 60Hz
Materjal PVC
Värv Must

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles