Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Vention AACBL 4K 1080P HDMI-kaabel, 10 m (must)

Vention AACBL 4K 1080P HDMI-kaabel, 10 m (must)
Laos
  • 19.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 6.66 €
Kaubamärgid Vention
Kauba ID: 1460203
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

HDMI-kaabel Vention AACBL 4K 1080P, 10 m (must)

Kas otsite usaldusväärset kaablit, mis töötab erinevates stsenaariumides? Ventioni HDMI-kaabel sobib teile ideaalselt! See pakub 4K videot sagedusel 30 Hz ja laialdast ühilduvust. Lisaks on selle pikkus 10 m, nii et seda on mugav kasutada.

Veneetsia/AACBL/1

Suurepärane pildikvaliteet

Kui soovite kuvada suurepärase kvaliteediga pilte suurel ekraanil, sobib Ventioni HDMI-kaabel teile suurepäraselt, kuna see pakub 4K eraldusvõimet sagedusel 30 Hz. See muudab värvid dünaamilisemaks ja elavamaks. Lisaks toetab see ka 3D-pilditehnoloogiat, pakkudes laiemat vaadet ja realistlikumat pildikvaliteeti.

Veneetsia/AACBL/2

Kõrge ühilduvus

HDMI-kaablil on suurepärane ühilduvus, mis muudab selle sobivaks mitmesugustes olukordades. See töötab hästi sülearvuti, teleri, digiboksi ja isegi PS5/4 või XBOX-konsooliga. Seetõttu saate seda hõlpsalt kasutada kodus, kontoris, ärikohtumistel või poes ekraanide ühendamiseks. Lisaks ulatub selle pikkus 10 meetrini, mis muudab selle kasutamise veelgi mugavamaks.

Veneetsia/AACBL/3

Erinevad töörežiimid

Kuid see pole veel kõik, mida Ventionil pakkuda on. HDMI-kaabel võib töötada peegelrežiimis, mis kuvab sama kujutist mitmes seadmes. See sobib ideaalselt filmide vaatamiseks või mängude mängimiseks. Lisaks on teil võimalus kasutada ka laiendamisrežiimi, mis võimaldab kuvada 2 erinevat pilti mitmel ekraanil, mis tuleb töötamisel kasuks. Ventioniga pole teil enam piiranguid!

Veneetsia/AACBL/4
Tootja Veneetsia
Mudel AACBL
Värv Must
Luba 4K @ 30 Hz
Giid CCS
Materjal PVC
Kilp alumiinium + maa
Pikkus 10 m
Omadused
Pikkus 10 m
Ühenduse tüüp HDMI
Värv must

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles