Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Vention 2.1 HDMI-kaabel, AANBG, 8K, 1,5 m (must)

Vention 2.1 HDMI-kaabel, AANBG, 8K, 1,5 m (must)
Laos
  • 14.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 5 €
Kaubamärgid Vention
Kauba ID: 1460206
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

HDMI-kaabel Vention 2.1, AANBG, 8K, 1,5 m (must)

Kas otsite usaldusväärset kaablit, mis töötab erinevates stsenaariumides? Ventioni HDMI-kaabel sobib teile ideaalselt! See pakub 8K videot sagedusel 60 Hz ja laialdast ühilduvust. Lisaks on selle pikkus 1,5 m, nii et seda on mugav kasutada.

Ventsia/AANBG/1

Suurepärane pildikvaliteet ja palju muud.

Kui soovite kuvada suurel ekraanil suurepärase kvaliteediga pilte, sobib Ventioni HDMI-kaabel teile suurepäraselt, kuna see tagab 8K eraldusvõime 60 Hz juures. See muudab värvid dünaamilisemaks ja elavamaks. Lisaks toetab see ka 3D-pilditehnoloogiat ja loob vapustavaid pilte 12-bitise värvigammaga. See võimaldab teil edastada ka kvaliteetset heli.

Ventsia/AANBG/2

Kasutusmugavus

HDMI-kaabel ühildub väga hästi, mistõttu sobib see mitmesugustes olukordades. See töötab hästi arvuti, nutikonsooli, teleri, monitori või projektoriga. Lisaks on selle pikkus 1,5 meetrit, mis teeb kasutamise veelgi mugavamaks.

Venzia/AANBG/3

Erinevad töörežiimid

Kuid see pole veel kõik, mida Ventionil pakkuda on. HDMI-kaabel võib töötada kahe ekraaniga kopeerimisrežiimis, mis kuvab sama pilti mitmes seadmes. See sobib ideaalselt filmide vaatamiseks või mängude mängimiseks. Lisaks on teil võimalus kasutada kahe ekraani laiendusrežiimi, mis võimaldab kuvada 2 erinevat pilti mitmel ekraanil, mis on töötamise ajal kasulik. Lisaks on mitme ekraani režiim aeglane, et kuvada ühes seadmes mitu pilti. Ventioniga pole teil enam piiranguid!

Veneetsia/AANBG/4
Tootja Veneetsia
Mudel AANBG
Värv Must
Luba 8K @ 60Hz
Andmevahetus 48 Gbps
Pikkus 1,5 m
Katmine PVC
Kilp Alumiinium + metallpunutis + GND

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles