Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Velcro lint, kaablikorraldaja Mcdodo VS-0961, 3m (must)

Velcro lint, kaablikorraldaja Mcdodo VS-0961, 3m (must)
Laos
  • 11.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 4 €
Kaubamärgid Mcdodo
Kauba ID: 1458486
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Velcro teip, kaablikorraldaja Mcdodo VS-0961, 3m

Hoidke oma kaablid korralikult organiseeritud ja töölauda on lihtne korras hoida. Mcdodo korduvkasutatav teip on väga tugeva takjakinnitusega ning seda saab ka vastavalt oma vajadustele soovitud pikkuseks lõigata. Nüüd saate segadust hõlpsalt kontrollida!

Kohandage seda vastavalt oma vajadustele

Lindi pikkus on 3 m – sellest piisab erinevate kaablite kokku sidumiseks ja töölaua ruumi optimaalseks korraldamiseks. Samuti saate seda lihtsalt oma vajadustele kohandada – lihtsalt lõigake sealt, kus seda vajate. Võimalused on peaaegu lõputud!

Usaldusväärne

Võite olla kindel, et teie kaablid on alati korralikult korraldatud. Mcdodo lindil on vastupidav Velcro, mis aitab kinnikiilunud kaableid kindlalt ja stabiilselt paigal hoida. Lisaks on toode korduvkasutatav, nii et saate igal ajal kaableid ümber paigutada või millekski muuks kasutada.

Korduvkasutatav

Mcdodo Velcro teipi saab kasutada igas kodus, kontoris ja isegi autos. See muudab kaablite hoiustamise lihtsamaks ja hoiab ära nende sassi sattumise. Tänu sellele saate ilma probleemideta kontrollida segadust laua taga ja hoida korda!

Bränd McDodo
Mudel VS-0961
Värv Must
Materjal PP + flanell
Lukk Velcro
Pikkus 3 m
Laius 20 mm

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles