Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

VEEL 1 PistonBuds Pro TWS kõrvaklapid, ANC (must)

  • 51.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 17.33 €
Kaubamärgid 1MORE
Kauba ID: 1461287
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Veel 1 PistonBuds Pro kõrvaklapid (mustad)

Tundke, kui hästi teie lemmiklood kõlavad 1MORE PistonBuds Pro abil. Nautige suurepärast helikvaliteeti 10 mm dünaamiliste draiveritega, samal ajal kui OuietMax Active Noise Canceling tehnoloogia aitab teil müra vähendada. Nende tööaeg koos korpusega ulatub kuni 30 tunnini ja Bluetooth 5.2 vastutab usaldusväärse side eest. DNN-algoritmiga sisseehitatud mikrofonid muudavad telefonikõnede tegemise lihtsamaks. Tähelepanuväärne on ka kõrvaklappide ergonoomiline disain.

Tundub, nagu oleksite kontserdil

Kõrvaklapid on varustatud 10 mm dünaamiliste draiveritega, mis tagab fantastilise helikvaliteeti. Rikkalikud detailid, võimas bass, kristallselge heli – see ja palju muud ootavad teid Piston Buds Pro abil. Nad toetavad ka AAC-koodekit, muutes 1MORE kõrvaklapid veelgi parema muusika kuulamise kogemuse.

Stabiilne ja usaldusväärne signaaliedastus

Häired, viivitused ja muud sideprobleemid on minevik! Täiustatud Bluetooth 5.2 tehnoloogia vastutab kiire ja stabiilse ühenduse eest kuni 10 meetri kaugusel. Nii saate vabalt liikuda, muretsemata ühenduse või muusika katkestamise pärast. 1MORE pole mängijaid unustanud! PistonBuds pakub spetsiaalset mängurežiimi, mis vähendab latentsust ja võimaldab nautida täiuslikku heli ja video sünkroonimist. Nüüd saate oma vastase hõlpsalt võita ja võita oma lemmikmängus järjekordse võidu!

Ainult sina ja sinu muusika

PistonBuds Pro kasutab QuietMaxi hübriidset aktiivset mürasummutustehnoloogiat, mis summutab tõhusalt kuni 38 dB ümbritsevat müra. See võimaldab teil täielikult oma lemmiklauludesse sukelduda ja end ümbritsevast maailmast lahti ühendada. Ükskõik, kas töötate, õpite, treenite või reisite, 1MORE PistonBuds Pro aitab teil keskenduda sellele, mida teete.

Kohandage nende jõudlust vastavalt oma vajadustele

Rakendus 1MORE Music võimaldab teil kohandada oma kõrvaklappide jõudlust peaaegu igas olukorras. Teie käsutuses on kuni 12 ekvalaiseri seadet, olenemata sellest, millist muusikat te kuulate, leiate kindlasti oma vajadustele vastava seadistuse! Samuti on olemas läbipaistvusrežiim, mis võimaldab teil püsida maailmaga ühenduses ilma kõrvaklappe eemaldamata, ja WNR-režiim, mis vähendab automaatselt tuulemüra.

Mugav helistada

Nüüd saate probleemideta telefoniga rääkida rahvarohkes kaubanduskeskuses või bussis. Kõrvaklapid on varustatud kvaliteetsete mikrofonidega, mis salvestavad usaldusväärselt teie häält. PistonBuds Pro kasutab ka intelligentset DNN-algoritmi, mis filtreerib välja ümbritseva müra, tagades kristallselge suhtluse ka mürarikkas keskkonnas. Aerodünaamiline disain vähendab ka tuulemüra, nii et teie hääl jääb jooksmise või rattasõidu ajal selgeks ja selgeks.

Võtke need endaga kõikjale, kuhu soovite

PistonBuds Pro hoolikalt kujundatud disain pakub teile võrratut mugavust. Kõrvaklapid on IPX5 veekindlad, nii et saate neid kasutada isegi jõusaalis treenides või vihmase ilmaga matkates. Kompaktne ümbris mahub hõlpsasti isegi taskusse. Lisaks on see kaetud spetsiaalse kattega, mis hoiab ära sõrmejälgede jäämise. Nüüd saate oma kõrvaklapid kõikjale kaasa võtta ja nautida oma lemmikmuusikat kõikjal, kuhu lähete!

Pikk tööaeg

Sa ei pea enam muretsema, et kõrvaklapid saavad ootamatul hetkel tühjaks. Sisseehitatud aku võimaldab esitada muusikat kuni 7,5 tundi ilma laadimiseta, kui ANC on välja lülitatud, või kuni 5 tundi, kui ANC on sisse lülitatud. Kas soovite seda aega pikendada? Kasutage kaasasolevat ümbrist ja pikendage nende tööaega kuni 30 tunnini! Veelgi enam, need toetavad kiiret laadimist, nii et saate pärast 5-minutilist laadimist veel ühe tunni muusikat nautida.

Kaasas

  • kõrvaklapid
  • toimumas
  • vahetatavad kummipaelad x4

Tootja 1 VEEL
Mudel EC302
Nimi Kolvipead Pro
Värv Must
Bluetoothi versioon 5.2
Vahemik Kuni 10 m (avatud ruum)
bluetooth protokoll HFP/A2DP/AVRCP
Andurid 10 mm
Takistus 16 oomi
Kodek AAS/SBK
Kõrvaklappide laadimisaeg 1 tund
Korpuse laadimise aeg 2 tundi
Töötunnid Kuni 7,5 tundi
Kuni 30 tundi (koos ümbrisega)
Aku mahutavus 38 mAh x 2 (kõrvaklapid)
410 mAh (kere)
Sissepääs 5V=1A
Rakendus 1 VEEL muusikat
Veekindel IPX5
Ühe toru mõõtmed 17 x 18 x 21,4 mm
Korpuse mõõdud 58 x 23 x 37,7 mm
Ühe toru kaal 4,5 g
Korpuse kaal 30 g
Töötemperatuur 0°C ~ 45°C
Omadused
ANC
Bluetoothi versioon
Tüüp
Värv
Veekindluse sertifikaat

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles