Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

VEEL 1 Omthing AirFree Buds TWS kõrvaklapid (valged)

  • 20.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 7 €
Kaubamärgid 1MORE
Kauba ID: 1461299
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

VEEL 1 Omthing AirFree Buds (valge)

AirFree Buds on juhtmevabad kõrvaklapid, mis on loodud vastama erinevatele kasutajate vajadustele. Need on varustatud 8 mm kõlaritega, mis pakuvad fantastilist helikvaliteeti, ja sisseehitatud mikrofonid võimaldavad teil helistada. Tänu spetsiaalsele rakendusele saate kohandada nende jõudlust vastavalt oma vajadustele. Nende tööaeg ulatub laadimisümbrise kasutamisel 44 tunnini. Need on IPX4 veekindlad ja nende ergonoomiline disain tagab uskumatu mugavuse.

Nautige muusika kuulamisest rohkem naudingut

Kõrvaklapid on varustatud dünaamiliste 8 mm draiveritega, mis võimaldavad muusikat esitada suurepärase kvaliteediga. Nii saate nautida sügavat bassi, selgeid keskmisi ja kõrgeid helisid ning palju detaile. Lisaks pakub täiustatud AAC-koodek veelgi paremat helikvaliteeti.

Usaldusväärne juhtmevaba ühendus

Unustage ühenduse probleemid! AirFree Buds kasutab uusimat Bluetooth 5.3 ühendust, mis tagab kiire ja stabiilse signaaliedastuse väiksema energiatarbimisega. Nende sidumine on ülilihtne: siduge need lihtsalt üks kord oma seadmega ja need ühendatakse automaatselt, kui avate ümbrise. Lisaks ühendub iga telefonitoru teie seadmega iseseisvalt, võimaldades teil mugavalt kasutada mõlemat telefonitoru korraga või ainult ühte, vasakule või paremale.

Madal latentsusaeg

1MORE pole mängijaid unustanud! Kõrvaklappidel on spetsiaalne mängurežiim, mis vähendab latentsusaega 100 ms-ni, tagades heliefektide täiusliku sünkroonimise pildiga. Nüüd ei jäta teie tähelepanu ükski vastane ja saavutate järjekordse võidu!

Mugavuse eest hoolitsemine

Tagage oma lemmiklaulude kuulamisel maksimaalne mugavus. Kõrvaklappide kerge ja ergonoomiline disain paneb sind unustama, et kannad neid kõrvas. Samuti ei pea te mitmetunnise kasutamise ajal muretsema ebamugavuse pärast. Need istuvad ideaalselt kõrvadesse ja ei kuku välja isegi intensiivse treeningu ajal. Need on IPX4 standardi järgi veekindlad, seega ei karda vihmapiisku ega higi. Samuti leiate 3 paari vahetatavaid kummist rihmasid, et saaksite kõrvaklappe veelgi oma vajadustele vastavaks kohandada.

Pikk tööaeg

Kuulake oma lemmiklugusid nii palju kui soovite, ilma et peaksite muretsema, et kõrvaklapid saavad ootamatult tühjaks. AirFree Buds kestab ühe laadimisega kuni 7 tundi ja kaasasoleva laadimisümbrisega saate seda aega pikendada veel 37 tunni võrra! Sellest ajast piisab, et vaadata 13 filmi, kuulata umbes 528 laulu või vaadata rohkem kui 2500 lühikest TikToki videot.

Rääkige telefoniga kõikjal, kus soovite

Vestelge vabalt kõikjal, kus te ka poleks. Telefonidel on sisseehitatud mikrofonid, mis salvestavad usaldusväärselt teie häält. Nad kasutavad ka täiustatud DNN-algoritmi, mis vähendab tõhusalt taustmüra. Nüüd saate hõlpsalt rääkida rahvarohkes kaubanduskeskuses või bussis – teie vestluskaaslane kuuleb kindlasti, mida soovite öelda.

Puutetundlik juhtimine

Nüüd on kõik kõrvaklappide olulisemad funktsioonid teie käeulatuses. AirFree Budsil on sisseehitatud intuitiivsed puutepaneelid, mis muudavad kõrvaklappide juhtimise lihtsaks. Nende abil saate taasesitust peatada ja jätkata, kõnesid hallata või hääleabilise aktiveerida – vaid mõne puudutusega! Lisaks võimaldab spetsiaalne omthing-rakendus puutepaneelide funktsioone kohandada. Rakendus pakub ka 6 ekvalaiseri seadet.

Kaasas

  • kõrvaklapid
  • laadimisümbris
  • asenduskummid x3

Tootja 1 VEEL
Mudel EO009
Nimi AirFree baarid
Värv Valge
Andurid 8 mm
Takistus 30 oomi
Bluetoothi versioon 5.3
Vahemik Kuni 10 m (avatud ruum)
Bluetoothi protokollid HFP/A2DP/AVRCP
Kodek AAS
Veekindel IPX4
Aku mahutavus 37 mAh x 2 (kõrvaklapid)
500 mAh (kere)
Laadimisaeg 70 minutit (kõrvaklapid)
165 minutit (juhtum)
Töötunnid Kuni 7 tundi
Kuni 44 tundi (koos ümbrisega)
Sissepääs 5 V = 0,3 A
Ühe toru kaal 4 g
Korpuse kaal 33 g
Korpuse mõõdud 65 x 42,2 x 27,3 mm
Kõrvaklappide suurused 24,4 x 23,4 x 15,6 mm
Töötemperatuur 0°C ~ 45°C
Rakendus rakendus
Omadused
ANC
Bluetoothi versioon
Tüüp
Värv
Veekindluse sertifikaat

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles