Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

VEEL 1 Neo TWS kõrvaklapid (mustad)

  • 27.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 9.33 €
Kaubamärgid 1MORE
Kauba ID: 1461279
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

VEEL 1 Neo kõrvaklapid (mustad)

Veenduge, et teil oleks varustus, mis võimaldab teil sukelduda oma lemmikmängudesse ja -lauludesse. 1MORE Neo kõrvaklapid on varustatud 13 mm draiveritega, mis tagavad kvaliteetse heli. Topeltmikrofonid toetavad ENC-müra vähendamist ja mänguhuvilised hindavad kindlasti madalat latentsust. Stabiilse ühenduse eest vastutab Bluetooth 5.2 ning kõrvaklappide tööaeg koos laadimisümbrisega ulatub kuni 45 tunnini. Tähelepanu väärib ka IPX5 veekindlusklass ja ülikerge kaal.

Kristallselge heli

Kõrvaklappidel on 13 mm draiverid, mis viivad teie muusikakogemuse täiesti uuele tasemele. 1MORE Neo tagab madalate, keskmiste ja kõrgete sageduste täiusliku harmoonia, pakkudes elutruu heli ja rikkalikke detaile. Selle tulemusel hindate oma lemmikartistide laule uuel viisil.

Ideaalne mängijatele

Madala latentsusajaga režiim võimaldab teil nautida täiuslikku heli ja video sünkroonimist, et saaksite kaasahaaravate mängude ajal saavutada oma unistuste sukeldumise. Veelgi enam, Neo mudel toetab Bluetooth 5.2 tehnoloogiat, mis tagab madala energiatarbimise ja stabiilse ühenduse. Miski ei takista enam teie võidu teel!

Takistamatud vestlused

1MORE kõrvaklapid on varustatud kahe kvaliteetse mikrofoniga, mis toetavad ENC-müra vähendamist. Sõltumata sellest, kas olete rahvarohkes metroos või kõnnite mürarikkal tänaval, saate vabalt telefoniga rääkida ja teine inimene kuuleb teid alati.

Pikk tööaeg

1MORE NEO on varustatud võimsa akuga, mis tagab kuni 11 tundi tööaega. Laadimisümbrisega pikendate seda aega 45 tunnini. See võimaldab teil piiranguteta kuulata oma lemmiklugusid, vaadata filme, mängida mänge ja teha telefonikõnesid. Kõrvaklappide laadimine võtab aega vaid umbes 70 minutit.

Puutetundlik juhtimine

Praktiliste puuteplaatidega saate vaid mõne klõpsuga taasesituse peatada või jätkata, reguleerida helitugevust, käivitada häälassistendi, vastata sissetulevale kõnele, katkestada kõne ja palju muud. Lisaks saate rakenduses 1MORE MUSIC individuaalseid seadeid isikupärastada.

Praktilised lahendused

Kasutage VEEL 1 kõrvaklappe isegi vähem kui soodsates tingimustes. Neo pakub IPX5 higi- ja veekindlust, nii et saate kuulata muusikat intensiivsete treeningute või vihmase ilmaga. Lisaks ühenduvad kõrvaklapid ümbrisest eemaldamisel automaatselt seadmega, millega need viimati seotud olid. Saate kasutada ainult ühte enda valitud kõrvaklappi.

Kerge nagu sulg

Neo kõrvaklapid on ergonoomilise disainiga ja sobivad ideaalselt teie kõrvadesse, tekitamata ebamugavust. Ühe kõrvaklapi kaal ei ületa 4,3 g, mis suurendab veelgi kasutusmugavust.

Sisaldab:

  • Kõrvaklapid x1
  • Laadimiskarp x1
  • USB-C laadimiskaabel x1
  • Kasutusjuhend x1
Tootja 1 VEEL
Mudel EO007
Andurid 13 mm
Mürasummutusfunktsioon ENK
Kõrvaklappide aku mahutavus 40 mAh
Laadimiskorpuse aku mahutavus 410 mAh
Töötunnid 11 tundi või 45 tundi (koos laadimisümbrisega)
Sissepääs 5 V = 0,7 A
Kõrvaklappide laadimisaeg 70 minutit
Korpuse laadimise aeg 100 minutit
Bluetoothi versioon 5.2
Bluetoothi leviala kuni 10 m
Bluetoothi kodek AAS
Bluetoothi protokollid HFP/A2DP/AVRCP
Veekindel IPX5
Kõrvaklappide kaal 4,3 g
Laadimiskorpuse kaal 31,2 g
Töötemperatuur 0°С kuni 45°С
Värv must
Omadused
ANC
Bluetoothi versioon
Tüüp
Värv
Veekindluse sertifikaat

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles