Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

VEEL 1 juhtmevabad kõrvaklapid, ANC SonoFlow (sinine)

VEEL 1 juhtmevabad kõrvaklapid, ANC SonoFlow (sinine)
Laos
  • 79.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 26.66 €
Kaubamärgid 1MORE
Kauba ID: 1462739
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

VEEL 1 SonoFlow kõrvaklapid

Tunnetage, kui fantastiliselt võivad teie lemmiklood kõlada. SonoFlow kõrvaklappidel on dünaamilised 40 mm draiverid kristallselge heli jaoks. Sisseehitatud mikrofonid võimaldavad mugavalt rääkida ning Bluetooth 5.0 vastutab kiire ühenduse eest teie seadmega. Neil on ka uuenduslik QuietMaxi mürasummutustehnoloogia, mis kõrvaldab usaldusväärselt taustmüra. Spetsiaalne rakendus pakub 12 ekvalaiseri seadistust, mille tööaeg on kuni 70 tundi. Kokkupandav ja ergonoomiline disain pakub uskumatut mugavust isegi mitu tundi muusikat kuulates.

1MORE/HC905-Sinine/4

Kogege oma lemmiklaule uuesti

SonoFlow kõrvaklapid üllatavad teid suurepärase helikvaliteediga. 40 mm dünaamiliste draiverite ja DLC komposiitmembraaniga saate nautida üksikasjalikku ja selget heli ning sügavat ja võimsat bassi. Nad on saanud ka Hi-Res Audio sertifikaadi, mis tagab, et kõrvaklapid pakuvad teile erakordset muusikaelamust.

1MORE/HC905-Sinine/3

Sukelduge helidesse

Nüüd ei saa miski takistada teid kuulamast oma lemmiklugusid. Kõrvaklappidel on 1MORE patenteeritud QuietMax mürasummutustehnoloogia, mis vähendab usaldusväärselt taustamüra kuni 40 dB. Kuulake muusikat vabalt, olenemata sellest, kas jalutate pargis või sõidate rahvarohkes metroos! Kas soovite olla ühenduses oma ümbrusega? Kasutage läbipaistvuse režiimi, mis võimaldab kuulata oma lemmikesitusloendit näiteks õhtuse jooksuseansi ajal.

1MORE/HC905-Blue/8

Juhtmeta ja juhtmega

Unustage piirangud! SonoFlow mudel võib töötada nii juhtmevaba kui ka juhtmega võrgu kaudu. Uuenduslik Bluetooth 5.0 tehnoloogia tagab kiire, usaldusväärse ja stabiilse signaaliedastuse kuni 10 meetri kaugusel. Lisaks saate ühendada kõrvaklapid kahe seadmega korraga! Teie käsutuses on ka 3,5 mm helikaabel, et saaksite näiteks kõrvaklapid lihtsalt arvutiga ühendada.

1MORE/HC905-Blue/9

Tööaeg kuni 70 tundi

Te ei pea enam muretsema, et teie kõrvaklapid saavad tühjaks, kui te seda kõige vähem ootate. Vastupidav 720 mAh aku peab vastu kuni 70 tundi, kui ANC on välja lülitatud, või kuni 50 tundi, kui ANC on sisse lülitatud. Kõrvaklapid toetavad ka kiirlaadimist, nii et vaid 5-minutilise laadimisega saate muusikat mängida veel 5 tundi. Kaasasolev USB-C kaabel võimaldab teil toite lihtsalt taastada.

1MORE/HC905-Blue/6

Tühjendage vestlused kõikjal

Rääkige telefoniga segamatult, isegi väga mürarikastes kohtades. Sisseehitatud AI-mikrofonid koos mürasummutamise tehnoloogiaga salvestavad täpselt teie hääle, samal ajal kui taustamüra kustutatakse. Tänu sellele kuuleb vestluskaaslane kergesti iga su sõna.

1MORE/HC905-Sinine/1

Probleemideta töö

Kõrvaklappe saad mugavalt juhtida sisseehitatud nuppude abil. Nende abiga saab muuhulgas hallata sissetulevaid kõnesid, aktiveerida hääleabi, reguleerida helitugevust või vahetada lugusid. Samuti on spetsiaalne rakendus 1MORE Music, mis võimaldab teil valida 12 ekvalaiseri seadistuse hulgast. Saate hõlpsasti leida õige ekvalaiseri, et teie lemmiklaulud kõlaksid veelgi paremini, olenemata sellest, kas kuulate rokki, klassikalist või elektroonilist muusikat.

1MORE/HC905-Sinine/2

Ergonoomiline disain

SonoFlow kõrvaklapid on loodud mugavust silmas pidades. Neil on pehmest proteiinist nahast kõrvapadjad, mis sobivad ideaalselt teie kõrvade ümber, tekitamata ebamugavat survet. Samuti ei pea te pärast pikemaajalist kasutamist muretsema ebamugavustunde pärast. Reguleeritav peapael võimaldab teil kohandada kõrvaklappe vastavalt oma vajadustele. Neid eristab ka kokkupandav ja ülikerge disain – need kaaluvad vaid 250 g, mis mõjutab lisaks kasutusmugavust. Leiate ka praktilise kandekoti, mis hõlbustab hoiustamist ja transportimist.

1MORE/HC905-Sinine/10

Kaasas

  • kõrvaklapid
  • toimumas
  • USB-C laadimiskaabel
  • helikaabel (2,5–3,5 mm)
Tootja 1 VEEL
Mudel HC905
Värv Sinine
Bluetoothi versioon 5.0
Vahemik Kuni 10 m
Bluetoothi protokollid HFP/A2DP/AVRCP
Kodekid LDAC/AAK/SBK
Andurid 40 mm
Takistus 32 oomi
Aku mahutavus 720 mAh
Laadimisliides USB-C
Laadimisaeg 80 minutit
Töötunnid 50 tundi (kui ANC on sisse lülitatud) 70 tundi (kui ANC on välja lülitatud)
Sissepääs 5V/1,1A
Kaal 250 g
Mõõtmed 170 x 192 x 82 mm
Rakendus Veel 1 muusikarakendus
Omadused
ANC
Bluetoothi versioon
Tüüp
Värv
Veekindluse sertifikaat

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles