Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

VEEL 1 ComfoBuds Mini TWS kõrvaklapid, ANC (must)

VEEL 1 ComfoBuds Mini TWS kõrvaklapid, ANC (must)
Laos
  • 71.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 24 €
Kaubamärgid 1MORE
Kauba ID: 1461292
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Veel 1 mini ComfoBud (must)

Viige oma muusikakogemus 1MORE-ga järgmisele tasemele. ComfoBuds Mini kõrvaklapid on varustatud 7 mm dünaamiliste draiveritega, mis tagavad kristallselge heli. Nad kasutavad patenteeritud QuietMaxi tehnoloogiat, mis summutab tõhusalt ümbritseva müra ja pakub 4 mürasummutamise režiimi. Sisseehitatud mikrofonid muudavad vestluse lihtsaks ja kestavad kuni 24 tundi. Samuti on neil uskumatu mugavuse tagamiseks kerge, ergonoomiline ja veekindel disain.

Fantastiline helikvaliteet

Kuulake oma lemmiklaulude helisid. ComfoBuds Mini on varustatud 7 mm dünaamiliste draiveritega, mis tagavad kvaliteetse heli. Selle tulemusel saate nautida selget ja karget heli ilma moonutusteta. Nad kasutavad ka SoundID süsteemi, mis sobitab heli ideaalselt teie eelistustega. Lisaks toetavad kõrvaklapid QuietMax hübriidset aktiivset mürasummutustehnoloogiat, mis vähendab mürataset kuni 40 dB. See võimaldab teil täielikult muusikasse sukelduda ja unustada ümbritseva maailma!

Arvestades kasutajate erinevaid vajadusi

ComfoBuds Mini abil saate täielikult keskenduda oma lemmiklaulude või taskuhäälingusaadete helidele. Kõrvaklappidel on 4 mürasummutusrežiimi, mida saab hõlpsasti iga olukorra jaoks kohandada. ANC Strong režiimiga saate end välismaailmast eemale lõigata ja keskenduda sellele, mis on teie jaoks oluline, isegi kui viibite mürarikkas rongijaamas või lennujaamas. ANC Mild režiim hoiab teid rahulikuna, kui lõõgastute rahvarohkes kohvikus või lärmakas kontoris. WNR võimaldab teil nautida selget heli isegi väga tuulistel päevadel ja läbipaistvusrežiim võimaldab teil püsida ühenduses ümbritsevaga ilma kõrvaklappe eemaldamata.

Loodud vestluseks

Mugav rääkida telefoniga kõikjal. Igal telefonitorul on 2 sisseehitatud kvaliteetset mikrofoni, mis salvestavad usaldusväärselt iga sõna. Nad kasutavad ka uuenduslikku DNN-algoritmi, mis kõrvaldab tõhusalt ümbritseva müra. Tänu sellele võite olla kindel, et teie vestluskaaslased kuulevad kõike, mida te neile ütlete.

Pikk tööaeg

Nüüd saate kuulata muusikat, muretsemata kõrvaklappide äkitselt tühjaks saamata. Vastupidav aku kestab kuni 6 tundi väljalülitatud mürasummutusega või kuni 5 tundi sisselülitatud mürasummutusega. Komplekti kuulub ka laadimisümbris, mis pikendab aku eluiga kuni 24 tundi. Tänu kiirlaadimisfunktsioonile saate juba pärast 10-minutilist laadimist oma kõrvaklappe kasutada veel 90 minutit! Lisaks toetavad need QI juhtmevaba laadimistehnoloogiat, nii et saate oma akusid induktsioonlaadija abil hõlpsasti laadida.

bluetooth tehnoloogia

Kas olete mures häirete ja viivituste pärast? Ära ole! Uuenduslik Bluetooth 5.2 tehnoloogia vastutab usaldusväärse ühenduse eest valitud seadmega, tagades kiire ja stabiilse signaaliedastuse väiksema energiatarbimisega. Nii võite olla kindel, et miski ei sega teie muusikaseanssi! Kõrvaklappide sidumine on ülilihtne – lihtsalt ühenda need oma seadmega üks kord ja need ühenduvad sellega automaatselt iga kord, kui need ümbrisest välja võtad.

Kompaktne ja kerge

Kõrvaklappide kompaktne ja ülikerge disain annab teile mugavuse, millest olete unistanud: iga kõrvaklapp kaalub vaid 3,7 grammi. Hoolikalt koostatud disain tähendab, et saate tundide kaupa vabalt muusikat kuulata, muretsemata ebamugavustunde või väsimuse pärast. Kõrvaklapid on ka IPX5 veekindlad, nii et saad neid kasutada ka jõusaalis intensiivsel treeningul või vihmase ilmaga jalutades. Teie käsutuses on ka spetsiaalne rakendus, kust leiate spetsiaalselt ettevalmistatud loodushääli, mis aitavad teil pärast rasket päeva mõtteid rahustada ja lõõgastuda.

Kaasas

  • kõrvaklapid
  • toimumas
  • vahetatavad kummipaelad x4

Tootja 1 VEEL
Mudel ES603
Nimi ComfoBuds Mini
Värv Must
Bluetoothi versioon 5.2
Vahemik Kuni 10 meetrit (avatud ruum)
bluetooth protokoll HFP/A2DP/AVRCP
Kodek AAS/SBK
Andurid 7 mm
Takistus 32 oomi
Veekindel IPX5
Kõrvaklappide laadimisaeg 70 minutit
Korpuse laadimise aeg 90 minutit
Töötunnid Kuni 6 tundi
Kuni 24 tundi (koos ümbrisega)
Aku mahutavus 34 mAh x 2 (kõrvaklapid)
440 mAh (kere)
Sissepääs 5 V = 0,7 A
Rakendus 1 VEEL muusikat
Ühe kõrvaklapi mõõdud 17 x 15 x 13 mm
Korpuse mõõdud 56,5 x 50 x 24,5 mm
Ühe toru kaal 3,7 g
Korpuse kaal 34,9 g
Töötemperatuur 0°C ~ 45°C
Omadused
ANC
Bluetoothi versioon
Tüüp
Värv
Veekindluse sertifikaat

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles