Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

VEEL 1 Comfobuds 2 TWS kõrvaklapid (valged)

  • 39.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 13.33 €
Kaubamärgid 1MORE
Kauba ID: 1461286
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

VEEL 1 kõrvaklapid ComfoBuds 2 (valge)

Valige 1MORE abil funktsionaalsus, mugavus ja stiil. ComfoBuds 2 kõrvaklappidel on 13,4 mm dünaamilised draiverid, mis panevad teid uuesti muusikasse armuma. Kahekordne ENC mürasummutav mikrofon võimaldab teil vabalt rääkida. Riistvara pakub mängurežiimi ja tagab madala latentsusaja. Bluetooth 5.2 abil saate nautida stabiilset edastust. Kõrvaklappide tööaeg ulatub ühe laadimisega kuni 24 tunnini. Puutepaneelid pakuvad lihtsat juhtimist ja IPX5 veekindlusega saate kuulata oma lemmiklugusid peaaegu igas olukorras.

Heli, mis rõõmustab teid

Lase oma lemmiklauludel äratada sinus täiesti uusi emotsioone. 1MORE kõrvaklappidel on 13,4 mm LCP komposiitmembraaniga dünaamilised draiverid, mis pakuvad selget ja loomulikku heli detaile kaotamata, alates vokaalist, kitarrideni ja lõpetades võimsa bassiga.

Ekvalaiseri seaded

Kohandage oma 1MORE kõrvaklappide jõudlust oma maitse järgi, reguleerides ekvalaiseri seadeid. Teie käsutuses on kuni 12 valikut, millele pääsete juurde rakenduse 1MORE MUSIC kaudu. Ükskõik, kas armastate rokki, hiphopi, klassikalist või elektroonilist muusikat, leiate kindlasti midagi, mis teile meeldib!

Maksimaalne mugavus

ComfoBuds 2 kõrvaklapid on mugavuse tagatis. Hoolikalt läbimõeldud disain võimaldab neil ideaalselt teie kõrvadesse istuda. Iga kõrvaklapp kaalub vaid 4,3 g. Vahetatavad silikoonist kõrvaotsad pakuvad kogu päeva mugavust ja tõhusat tihendit, et saaksite nautida maksimaalset helikvaliteeti. Lisaks annab laadimiskorpuse UV-kate tootele korraliku välimuse ja kaitseb sõrmejälgede eest.

Stabiilne ühendus

Bluetooth 5.2 tehnoloogiaga saate nautida stabiilset, kiiret ja sujuvat ühendust. ComfoBuds 2 loob automaatselt ühenduse teie viimati seotud seadmega, kui eemaldate need laadimisümbrisest. Tunnetage, kui mugav see on!

Mängurežiim

Miski ei takista teid saavutamast soovitud võitu. Valige rakenduses 1MORE MUSIC mängurežiim ja kogege mängimise ajal 100 ms latentsust. Kogege, kui palju nauditavam on teie mängukogemus, kui heli ja video on korralikult sünkroonitud.

Kvaliteetsed mikrofonid

Helistage ilma häireteta. ComfoBuds 2 kõrvaklapid on varustatud kuni nelja mikrofoniga, mis toetavad ENC-müra vähendamist. Tänu sellele filtreerivad need tõhusalt välja tarbetu taustmüra ja salvestavad täpselt teie hääle. Nüüd saate mugavalt rääkida ka väga rahvarohkes kohas.

Tööaeg kuni 24 tundi

Kas soovite, et teie lemmiklaulud saadaksid teid hommikust õhtuni? ComfoBuds 2 abil on see võimalik! Ühest laadimisest piisab, et kõrvaklapid töötaksid 6 tundi. Laadimisümbris pikendab seda aega 18 tunni võrra, kokku 24 tunni võrra. 15 minutist uuenenud energiast piisab, et saada veel 3 tundi taasesitust.

Läbimõeldud lahendused

ComfoBuds 2 on IPX5 veekindlad, nii et need hoiavad teid seltsis ka vihmastel päevadel. Kui võtate kõrvaklapid kõrvadest välja, peatub muusika taasesitus automaatselt, kuni need tagasi asetate. Puutepaneelid võimaldavad mugavalt juhtida muusikapleierit, hallata sissetulevaid kõnesid ja aktiveerida häälassistendi ilma telefoni välja võtmata.

Sisaldab:

  • Kõrvaklapid x1
  • Laadimiskarp x1
  • Paar silikoonkorke (S) x1
  • USB-C laadimiskaabel x1
  • Kasutusjuhend x1
Tootja 1 VEEL
Mudel ES303
Telefoni aku mahutavus 43 mAh
Laadimiskorpuse aku mahutavus 410 mAh
Kõrvaklappide laadimisaeg umbes 40 minutit
Laadimiskarpi laadimisaeg umbes 80 minutit
Töötunnid 8 tundi või 24 tundi (koos laadimisümbrisega)
Takistus 28 oomi
Bluetoothi versioon 5.2
Bluetoothi protokollid HFP/A2DP/AVRCP
Sissepääs 5 V/1 A
Töötemperatuur 0°С kuni 45°С
Toru kaal 4,3 g
Laadimiskorpuse kaal 36,5 g
Värv valge
Omadused
ANC
Bluetoothi versioon
Tüüp
Värv
Veekindluse sertifikaat

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles