Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

VEEL 1 ColorBuds 2 TWS kõrvaklapid, ANC (kuldne)

VEEL 1 ColorBuds 2 TWS kõrvaklapid, ANC (kuldne)
Laos
  • 35.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 12 €
Kaubamärgid 1MORE
Kauba ID: 1461284
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

VEEL 1 ColorBuds 2 kõrvaklapid (kuldsed)

Vabastage oma kirg rakendusega 1MORE ja kogege muusikat uuel viisil. ColorBuds 2 kõrvaklappidel on 7 mm draiverid, mis võimaldavad teil oma lemmiklugudest maksimumi võtta. Bluetooth 5.2 tehnoloogia tagab stabiilse ühenduse ning ANC funktsioon võimaldab kuulda ainult seda, mida soovid. Seadmete tööaeg ulatub 24 tunnini ja selle energiat saab juhtmevabalt täiendada. SoundID abil saate oma kõrvaklappide jõudlust oma maitse järgi kohandada.

Kuulake iga detaili

ColorBuds 2 7 mm dünaamilised draiverid minimeerivad moonutusi ja taastavad heli algse tooni. Selle tulemusel pakuvad 1MORE kõrvaklapid suurepärast tasakaalustatud heli kõrge eraldusvõime ja kargete bassidega. Lisaks toetavad nad SoundID tehnoloogiat. Rakenduse 1MORE Music abil saate luua oma heliprofiili vastavalt oma eelistustele. Nüüd saate nautida isikupärastatud kuulamiskogemust!

Ideaalne mängijatele

Kui olete mängur, siis ilmselt teate, kui halb võib olla kiirete mängude latentsusaeg. ColorBuds 2 TWS kõrvaklappidega saate selle probleemiga hüvasti jätta. Adaptiivsed aptX, TM ja AAC kodekid tagavad täiusliku video ja heli sünkroonimise. Lisaks toetavad 1MORE kõrvaklapid Bluetooth 5.2 tehnoloogiat, mis koos Qualcommi kiibistikuga tagab kiire ja töökindla andmeedastuse. Nüüd saate kiiresti reageerida vaenlase liikumistele ja võita järjekordse võidu!

ANC mürasummutus ja läbipaistvusrežiim

Kuulake ainult seda, mida soovite kuulda. ColorBuds 2 kõrvaklappidel on ANC-mürasummutustehnoloogia, et saaksite kuulata oma valitud heli, ilma et teid ümbritsev müra segaks. Kas soovite olla ühenduses oma ümbrusega, et te ei jätaks jaamas tähtsat teadet maha, või pidada lühikest vestlust ilma kõrvaklappe ära võtmata? Valige läbipaistvusrežiim!

Kvaliteetsed mikrofonid

Pidage telefonivestlusi ilma segamiseta. ColorBuds 2 on varustatud nelja mikrofoniga, millel on cVc 8.0 aktiivne mürasummutamine, mis filtreerib tõhusalt välja ebavajaliku taustamüra ja tagab, et teine inimene kuuleb iga su sõna, isegi kui räägid rahvarohkes kohas.

Tööaeg kuni 24 tundi

Kuulake muusikat pidevalt, kus iganes te ka poleks. Üks kõrvaklappide laadimine tagab kuni 8 tundi kasutusaega (kui te ANC funktsiooni ei kasuta). Laadimisümbris võimaldab pikendada seda aega 24 tunnini. ColorBuds 2 tühjenes valel ajal? Pole probleemi! Vaid 15 minutist laadimisest piisab, et veel 2 tundi oma tööd nautida. Täiendage oma seadmete energiat, kasutades kaasasolevat USB-C-kaablit või juhtmevabalt.

Praktilised lahendused

Panusta 1 VEEL mugavusele! ColorBuds 2 kõrvaklapid ühenduvad automaatselt seadmega, millega nad viimati ühendatud olid, niipea, kui avate laadimisümbrise. Pealegi, kui võtate kõrvaklapid kõrvadest välja, katkeb muusika taasesitus seni, kuni need tagasi asetate. Tähelepanu väärib ka IPX5 veekindlus, nii et saate intensiivse treeningu ajal oma lemmiklugusid muretult kuulata.

Puutetundlik juhtimine

Taasesituse peatamiseks või jätkamiseks, sissetulevale kõnele vastamiseks või hääleassistendi aktiveerimiseks ei pea te enam nutitelefoni taskusse sirutama. ColorBuds 2 kõrvaklapid on hõlpsaks juhtimiseks varustatud puutepaneeliga. Rakenduse 1MORE Music abil saate muuta oma seadeid ja nautida oma unistuste mugavust.

Ergonoomiline disain

1MORE kõrvaklapid sobivad ideaalselt teie kõrvadesse, tekitamata ärritavat ebamugavust. Need on ka äärmiselt kerged, kaaludes alla 4,9 g ühe kõrvaklapi kohta.Seadmed on ka stiilse disainiga ning tänu UV-kattele on plekkide ja sõrmejälgede suhtes vastupidavad.

Sisaldab:

  • Kõrvaklapid x1
  • Laadimiskarp x1
  • USB-C laadimiskaabel x1
  • Paar asenduskorke (XS, S, L) x3
  • Kasutusjuhend x1
Tootja 1 VEEL
Mudel ES602
Telefoni aku mahutavus 55 mAh
Laadimiskorpuse aku mahutavus 410 mAh
Töötunnid ANC sees: 6 tundi või 18 tundi (koos laadimisümbrisega); kui ANC funktsioon on välja lülitatud: 8 tundi või 24 tundi (koos laadimisümbrisega)
Telefoni laadimisaeg 70 minutit
Laadimiskarpi laadimisaeg 85 minutit
Sissepääs 5V/1A
Takistus 32 oomi
Bluetoothi tüüp 5.2
Bluetoothi leviala kuni 10 m
Bluetoothi protokollid HFP/A2DP/AVRCP
Töötemperatuur 0°С kuni 45°С
Toru kaal 4,9 g
Laadimiskorpuse kaal 34,5 g
Toru mõõtmed 27 x 21 x 20 mm
Laadimiskorpuse mõõtmed 60 x 30 x 38 mm
Värv kullast
Omadused
ANC
Bluetoothi versioon
Tüüp
Värv
Veekindluse sertifikaat

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles