Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Veekindel telefoniümbris Baseus AquaGlide silindrilise liuguriga (must)

  • 16.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 5.66 €
Kaubamärgid Baseus
Kauba ID: 1533207
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Baseus AquaGlide veekindel ümbris silinderlukuga (must)

Võtke oma nutitelefon veealusele seiklusele. Baseus AquaGlide veekindel rulllukuga telefoniümbris on valmistatud kvaliteetsetest materjalidest, muutes selle vastupidavaks, lekkekindlaks ja vastupidavaks. See ei mõjuta negatiivselt kaamera või näotuvastuse funktsiooni ega sega puuteekraani tööd. Tänu ergonoomilisele rihmale saab lisaseadme mugavalt kaela riputada. Toode on IPX8 veekindel, võib sukelduda kuni 30 meetri sügavusele ja ühildub seadmetega, mille diagonaal on kuni 7,2 tolli.

-Baseus/P60263701113-00/2

Hoidke oma telefon alati kaasas

Ärge jätke olulist teadet või sõnumit ilma ning hoidke oma telefon alati käepärast. Baseus AquaGlide veekindel silinderlukuga ümbris on IPX8 veekindel, nii et saate oma hinnalise seadme hõlpsalt kaasa võtta randa, veeparki, basseini või sukeldumistundi. Kuriku sügavuste uurimiseks võite sukelduda isegi 30 meetri sügavusele. Avastage veealust maailma ja nautige unustamatuid seiklusi, muretsemata oma nutitelefoni kahjustamise pärast!

-Baseus/P60263701113-00/1

Tähelepanu detailidele

Korpusel on mitmekihiline tihend, mis tagab täiusliku tiheduse ja veekindluse. Tänu sellele ei pea te oma telefoni kahjustamise pärast muretsema. Silinderlukk pakub täiendavat turvalisust. Korpus on valmistatud kvaliteetsest läbipaistvast TPU materjalist. Tänu sellele saate nautida ekraani loetavust ja kvaliteetseid fotosid. Samuti saate ilma probleemideta kasutada näotuvastusfunktsiooni ja juhtida seadet. Samuti on toode vastupidav kollaseks muutumisele ja sõrmejälgedele. Lisaks võimaldab praktiline puuvillane rihm leevendada pingeid kaelast ja vältida valu aksessuaari pikaajalisel kandmisel. Samuti on see väga vastupidav ja kahjustustekindel.

-Baseus/P60263701113-00/7
Tootja Baseus
Mudel P60263701113-00
Ühilduvus Telefonid, mille diagonaal ei ületa 7,2 tolli.
Materjal PC TPU puuvill
Värv must

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles