Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Veekindel telefoniümbris Baseus AquaGlide (must)

Veekindel telefoniümbris Baseus AquaGlide (must)
Pole laos
  • 15.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 5.33 €
Kaubamärgid Baseus
Kauba ID: 1533205
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Baseus AquaGlide veekindel ümbris (must)

Võtke oma nutitelefon veealusele seiklusele. Baseus AquaGlide veekindel telefoniümbris on valmistatud PVC-st, seega ei mõjuta see negatiivselt kaamera ega näotuvastusfunktsiooni. Puuteekraan töötab veatult ka vee all. Tänu ergonoomilisele rihmale saab lisaseadme mugavalt kaela riputada. Tihend tagab suurepärase kaitse üleujutuse eest ning ümbrise uuenduslik disain kaitseb telefoni tõhusalt. Toode on IPX8 veekindel, võib sukelduda kuni 30 meetri sügavusele ja ühildub seadmetega, mille diagonaal on kuni 7,2 tolli.

-Baseus/P60263700113-00/2

Hoidke oma telefon alati kaasas

Ärge jätke olulist teadet või sõnumit ilma ning hoidke oma telefon alati käepärast. Baseus AquaGlide veekindel ümbris on IPX8 veekindel, võimaldades teil oma hinnalise seadme takistusteta kaasa võtta randa, veeparki, basseini või sukeldumistundi. Kuriku sügavuste uurimiseks võite sukelduda isegi 30 meetri sügavusele. Avastage veealust maailma ja nautige unustamatuid seiklusi, muretsemata oma nutitelefoni kahjustamise pärast!

-Baseus/P60263700113-00/5

Tähelepanu detailidele

Korpusel on mitmekihiline tihend, mis tagab täiusliku tiheduse ja veekindluse. Tänu sellele ei pea te oma telefoni kahjustamise pärast muretsema. Korpus on valmistatud hoolikalt valitud PVC materjalist, millel on kõrge valguse läbilaskvus. Tänu sellele saate nautida ekraani loetavust ja kvaliteetseid fotosid. Samuti saate sujuvalt kasutada näotuvastusfunktsiooni ja juhtida seadet sujuvalt. Lisaks võimaldab praktiline rihm leevendada pingeid kaelast ja vältida valu aksessuaari pikemal kandmisel. Samuti on see väga vastupidav ja kahjustustekindel.

-Baseus/P60263700113-00/1
Tootja Baseus
Mudel P60263700113-00
Ühilduvus Telefonid, mille diagonaal ei ületa 7,2 tolli.
Temperatuuri stabiilsus -20 kuni 70°С
Materjal PVC ABS silikoon
Värv must

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles