Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Veekindel ümbris Puluz Insta360 GO 3 jaoks

Veekindel ümbris Puluz Insta360 GO 3 jaoks
Laos
  • 16.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 5.66 €
Kaubamärgid Puluz
Kauba ID: 1467531
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Puluz Insta360 GO 3 veekindel ümbris

Avastage ideaalne lahendus oma Insta360 GO 3 kaamera kaitsmiseks ja mugavaks hoidmiseks – PULUZ veekindel ümbris. Selle kaameraga täielikult ühilduv, see ei paku mitte ainult usaldusväärset kaitset, vaid ka paigaldamise lihtsust. See praktiline ja kerge kohver, mis kaalub vaid 103 g, on teie lahutamatu kaaslane igal seiklusel.

02Puluz/PU877T/2

Läbimõeldud disain

PULUZ veekindel ümbris on ideaalne lahendus Insta360 GO 3 kasutajatele. Täielikult selle kaameraga ühilduv, tagab teie varustuse kaitstuse ja hoiustamisel. Veelgi enam, ühe standardse kruviga varustatud korpus on äärmiselt lihtne ning hõlpsasti paigaldatav ja kasutatav, pakkudes täielikku mugavust. See kaalub 103 grammi, on kerge ja praktiline, mistõttu on see ideaalne kaaslane teie seiklustele.

02Puluz/PU877T/4

Täielik kaitse

PULUZ-i ümbris on usaldusväärne kaitse, mis hoiab teie seadmeid igas olukorras ohutuna. Valmistatud vastupidavatest materjalidest, nagu PC, karastatud klaas ja ABS, on valmis vastu võtma iga väljakutse. Kuni 60 meetri kõrguse veekindla disainiga on see ideaalne ekstreemsete tegevuste jaoks, nagu surfamine, sukeldumine, ujumine ja vee all selfide tegemine. Lisaks on see põrutus-, põrutus- ja tolmukindel, muutes selle usaldusväärseks ka kõige raskemates olukordades. See on teie seadmete täielik kaitse, olenemata sellest, kus ja kuidas te seda kasutate.

02Puluz/PU877T/5

Kaasas

  • magnetiline kaitseraam
  • karabiin
Direktor PULOOZ
Mudel PU877T
Materjal ABS + läbipaistev PC + karastatud klaas
Veekindel 60 m
Mõõtmed 8×8×4,5 cm
Kaal 103 g

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles