Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Veekindel kavitatsioonikoorimine ANLAN ALCPJ06-02 (valge)

Veekindel kavitatsioonikoorimine ANLAN ALCPJ06-02 (valge)
Laos
  • 37.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 12.66 €
Kaubamärgid Anlan
Kauba ID: 1455816
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Anlan multifunktsionaalne nahahooldusseade.

Anlan veekindel ultrahelikoorimisseade on multifunktsionaalne toode igakülgseks nahahoolduseks. See sobib ideaalselt selliste probleemidega nagu kortsud, akne, vistrikud või vedelikupuudus. Omades koguni 5 funktsiooni, võimaldab seade oma nahka igakülgselt hooldada. Kerge, stiilne ja hõlpsasti kasutatav – see osutub asendamatuks igapäevaelus, kodus või teel.

1 nupp – 5 erinevat funktsiooni

Ühe nupuvajutusega saate kiiresti ja mugavalt muuta seadme tööviisi. Valida saab helirežiimi vahel – ideaalne tedretähnide eemaldamiseks, puhastusrežiim, niisutusrežiim, massaažirežiim ja EMS massaažirežiim. Tänu nii suurele hulgale võimalustele suudab toode rahuldada mitmesuguseid vajadusi ja pakkuda teie nahale igakülgset hooldust.

Ultraheli puhastamine on usaldusväärne viis mustadest punktidest vabanemiseks

Ultraheli kõrgsageduslikud vibratsioonid 24000/s tungivad läbi naha ja mõjutavad seda 3-5 mm sügavusele. See sügavpuhastav toime eemaldab tõhusalt mustuse. See funktsioon töötab eriti hästi mustade laikude vastu võitlemisel. Ultraheli vibratsiooni jõudu kasutades tagate selge ja kauni jume.

Positiivsete ja negatiivsete ioonide erakordne jõud

Puhastusrežiimis kasutab Anlani veekindel ultrahelikoorimine positiivsete ioonide omadusi, et eemaldada tõhusalt lisandeid. Niisutusrežiimis kasutab seade negatiivseid ioone naha värskendamiseks ja toitmiseks, taastades selle elujõu ja noorusliku välimuse.

Täiuslik kõrge temperatuuri efekt

Kui seade on massaažirežiimis, rakendab see teie näole temperatuuri 45°. Sellised kuumad kompressid avavad poorid ja ergutavad vereringet. Anlaniga hellitad end tõelise koduse SPA-ga ja naudid hoolitsetud, tervet, ühtlast jumet.

EMS-massaaž, et saada rohkem kollageeni

Valige EMS-massaažirežiim, et avaldada nahale mikrovoolud, mis aitavad suurendada kollageeni tootmist. Selle tulemusena muutub teie nahk pringimaks ja siledamaks. Anlani veekindel ultrahelikoorimismasin aitab teil taastada noorusliku, värske ja vapustava välimuse.

Stiilne, ergonoomiline, praktiline

Seadme roostevabast terasest ots on nahale ohutu ja järgib ideaalselt teie näokuju. Ergonoomiline disain muudab toote kasutamise uskumatult mugavaks. Korpus on valmistatud antibakteriaalsest ABS-plastikust, muutes selle teie jaoks vastupidavaks, ohutuks ja hügieeniliseks. Lisaks on seade IPX5 veekindel, seega saab seda kasutada vannitoas.

  • Veekindel ultrahelikoorimine x1
  • USB-kaabel x1
  • Flanellkott x1
  • Kasutusjuhend x1
Bränd ANLAN
Nimi Ultraheli nahakoorija
Mudel ALCPJ06-02
Funktsioonid Ultraheli, kuum kompress, Ion+, Ion-, EMS
Kuum kompress Umbes 45°C
Veekindel tase IPX5
Suurus 170x43x16 mm
Kaal Umbes 88 g
Materjal ABS, roostevaba teras
Värv Valge
Aku mahutavus 500 mAh
Automaatne väljalülitusaeg 5 minutit.
Laadimisaeg Umbes 2,5 tundi
Ultraheli sagedus 24 000/s

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles