Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Vanguard ALTA PRO 2+ 263AB100 statiiv Digitaalsed / filmikaamerad 3 jalga (must, hall)

  • 231.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 77.33 €
Kaubamärgid Vanguard
Kauba ID: 1769971
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
KIRJELDUS

ALTA PRO 2+ 263AB100 on uus tööstusstandard ülima jõudlusega statiivi jaoks, mis garanteeritult toetab veatult mitte ainult teie kaamerat, vaid ka teie loomingulist töövoogu.

MACC (mitme nurgaga keskveerusüsteem):

unikaalse kiirtoimiva kesksambaga naudite kiiret, lihtsat ja intuitiivset "keera ja lukusta" positsioneerimist mis tahes 15° sammuga nurga all. Ja vahemikus -90° kuni +90°, mis toetab piiramatut loovust, parandades samal ajal oluliselt tulemusi mis tahes fotograafia valdkonnas, maastikust makroni!

Kesksammas ja lukustusmehhanism:

meie mehhanism pakub ühe käega pingutusteta sujuvat töötamist ja kiiret seadistamist, samas kui meie ainulaadne kuusnurkne kesksammas tagab suurema jäikuse ja stabiilsuse.

Jala nurga valija:

saavutage statiivi täiuslik asend ja tasakaal, et see sobiks iga tööpinnaga, kasutades tugevat ja stabiilset nelja nurga all olevate jalgade seadistusvõimalusi 20°, 40°, 60° või 80°)

Täiustatud Twist-Lock:

ülikiire 35° pööramine “lukustamiseks” või “avamiseks” tagab jala kohese pikendamise/kokkutõmbumise. See erakordne uus süsteem on loodud toetama ületamatut kandevõimet võrreldes kõigi selle segmendi statiividega.

ALTA link:

statiivi varikatus on varustatud 3/8 keermega pistikuga, mis võimaldab hõlpsalt ühendada mis tahes lisatarvikuid, nagu valgustusseadmed ja liigend- või painduvad käed, ühendades seeläbi meie kasutajad uskumatute uute loominguliste võimalustega.

Suurepärane ehituskvaliteet ja mitme funktsiooniga:

1. klassi materjalist valmistatud tugeva jõudlusega statiiv on vastupidav ja kerge. Selle paljude funktsioonide hulka kuuluvad: paigaldatud mullitase ja spetsiaalne vedrustusaas, mis tagab ideaalse asukoha ja täiendava stabiilsuse rippuva vastukaalu või kottide abil; Kahel jalal libisemiskindlad TPU-käepidemed iga ilmaga; nurga all olevad kummist jalad, et tagada täiuslik haardumine igal maastikul (kummist jalad on teretulnud ALTA SF naeltega jalad müüakse eraldi). Kaasas boonus statiivikott, mis on loodud sobima iga standardse peakombinatsiooniga.

ALTA BH-100 pea:

pakub ülimat juhtimist, et pildistada kõikjal, mis on vahemikus ja saavutada parimad pildistamistulemused. See on pea, mis ulatub mis tahes soovitud asendisse ja lukustub sellesse kindlalt või võimaldab teil kaamerat hõlpsalt liikumises manööverdada, et teha kiireid ja täpseid võtteid. ALTA BH-100 pea on valmistatud kaasaegsetest materjalidest ja tootmisprotsessidest, et tagada vankumatu turvaline lukustussüsteem, nii et teie varustus püsib kõigis nurgaasendites. Täiustatud jõudlusfunktsioonide hulka kuuluvad: vastupidav lennuki alumiiniumkorpus; kergesti haaratav suur kangilukk; ergonoomiline hõõrdekontroll, täppislukk; sõltumatu panoraamimise lukk; kaks mullitaset täpseks 90° nurgaks vaid ühe sekundiga ja täpseks 360° panoraamfotograafia või videopildi reguleerimiseks; universaalne Arca-tüüpi kiirkinnitussüsteem, sisseehitatud haaknõelaga, et vältida kaamera juhuslikku vabastamist; QS-60 V2 kiirjalats, mis on varustatud ¼' D-rõngaga kruviga.Vanguard ALTA PRO 2+ 263AB100. Maksimaalne kandevõime: 7 kg, Jalgade arv: 3 jalga. Kõrgus (max): 173,4 cm, kaal: 2,3 kg. Toote värv: must, hall

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles