Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Vahetatava otsaga Sonic hambahari BV 2001 (sinine / kollane)

Vahetatava otsaga Sonic hambahari BV 2001 (sinine / kollane)
Laos
  • 23.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 8 €
Kaubamärgid Bitvae
Kauba ID: 1806435
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Bitvae BV 2001 sonic hambahari lisaotsaga (sinine-kollane)

Bitvae BV 2001 Sonic hambahari on ainulaadne kombinatsioon uuenduslikust tehnoloogiast ja kasutajamugavusest, mis muudab igapäevase hammaste puhastamise tõhusaks ja nauditavaks tegevuseks. Pakub sügavpuhastust, õrna hooldust tundlikele igemetele ja massaažifunktsiooni, on see mudel ideaalne lahendus kõigile, kes soovivad säilitada terve naeratuse. Lihtne laadimine ja võluv jänesekõrvadega disain lisavad hambaharjale võlu, muutes selle mitte ainult praktiliseks, vaid ka atraktiivseks täienduseks teie vannituppa.

Multifunktsionaalsus: 3 puhastusrežiimi

Bitvae BV 2001 hambahari paistab silma oma kolme töörežiimiga: 'Puhas' sügavpuhastuseks, 'Pehme' tundlike igemete ja ortodontiliste seadmete õrnaks puhastamiseks ning 'Massaaž' igemete stimuleerimiseks ja periodontaalsete haiguste ennetamiseks. Selle mitmekülgsuse abil saab iga kasutaja kohandada oma puhastusmeetodit vastavalt oma individuaalsetele vajadustele, tagades optimaalse suuhoolduse.

Intelligentsed taimerid tõhusaks harjamiseks

Integreeritud 2-minutiline taimer koos meeldetuletusega iga 30 sekundi järel harjamisala vahetamiseks on Bitvae BV 2001 hambaharja põhifunktsioon. See funktsioon tagab kõigi suuõõne piirkondade ühtlase ja põhjaliku puhastamise, mis on kooskõlas hambaarstide soovitustega hammaste ja igemete tervise säilitamiseks.

Universaalne laadimine: kasutaja mugavus

Võimalus laadida hambaharja telefonilaadija, toitepanga või muude toiteallikate abil on BV 2001 mudeli oluline eelis. See paindlikkus muudab seadme kasutusvalmis hoidmise uskumatult lihtsaks ja mugavaks, sõltumata kasutaja asukohast.

Kvaliteetne harjaste ja keele puhastusvahend

Hambahari on varustatud eriti pehmete ja õhukeste harjastega, mis on igemetele õrnad, eemaldades samal ajal katu tõhusalt. Lisaks võimaldab teisel küljel olev sisseehitatud keelepuhastusvahend igakülgset suuhügieeni, eemaldades sellest piirkonnast ka bakterid ja toidujäägid.

Disain ja komplekti sisu

Võluv disain koos dekoratiivsete küülikukõrvadega eristab Bitvae BV 2001 hambaharja traditsioonilistest toodetest. Komplekt sisaldab hambaharja, laadimiskaablit, korki, vahetatavat otsikut ja kasutusjuhendit, mis on täielik komplekt kõigile, kes soovivad oma suu tervise eest hoolitseda.

Hambahari x 1

Kaabel x 1

Kork x 1

Vahetatav otsik x 1

Kasutusjuhend x 1

Bränd Bitvae
Mudel 2001
Värv Sinine-kollane

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles