Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

UTP Cat6 võrgukaabli ventilatsiooniava IBEBG RJ45 Ethernet 1000Mbps 1,5m must

  • 10.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 3.66 €
Kaubamärgid Vention
Kauba ID: 1806002
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Vention IBEBG Cat.6 UTP võrgukaabel 1,5 m must

Kasvavate tehnoloogiliste nõuete ajastul saab paljude seadmete tõhusa toimimise võtmeks usaldusväärne võrguühendus. Õige kaabel on selle ühenduse ülioluline element. Esitleme Vention IBEBG võrgukaablit, mis ühendab funktsionaalsuse töökindlusega. See sobib ideaalselt tänapäevaste vajadustega ning tagab stabiilse ja kiire ühenduse. Siin on selle peamised omadused.

Universaalne ühilduvus

Vention IBEBG võrgukaablit iseloomustab lai ühilduvus. Sellega saab hõlpsasti ühendada arvuteid, sülearvuteid, telereid, ruutereid, lüliteid või ADSL-seadmeid. Selline mitmekülgsus muudab selle asendamatuks varustuseks igas majapidamises, kontoris või avalikus ruumis.

Cat.6 UTP kaabel

IBEBG mudel on Cat.6 UTP võrgukaabel, mis tähendab, et see tagab suure ribalaiuse ja ühenduse stabiilsuse. Te ei pea muretsema andmeedastuse katkestuste või signaalihäirete pärast. Olenemata sellest, kas edastate suuri faile, voogedate 4K kvaliteediga filme või mängite võrgumänge, on see kaabel teie usaldusväärne partner.

Vastupidavus ja töökindlus

Vention IBEBG kaabel on valmistatud PVC-st, mis tagab selle vastupidavuse ja vastupidavuse igapäevasele kulumisele. See materjal on painduv, kuid samas vastupidav mehaanilistele kahjustustele, mis võimaldab kaablit kasutada aastaid, muretsemata selle kvaliteedi pärast. Kaabli pikkus on 1,5 m.

Tootja Vention
Mudel IBEBG
Pikkus 1,5 m
Ühilduvus Arvutid, sülearvutid, telerid, ruuterid, lülitid, ADSL jne.
Materjal PVC

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles