Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

USB-mikro-USB-kaabel Romoss CB-5 2.1A, 1m (hall)

USB-mikro-USB-kaabel Romoss CB-5 2.1A, 1m (hall)
Laos
  • 10.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 3.66 €
Kaubamärgid Romoss
Kauba ID: 1459440
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Kaabel Romoss CB-5 2.1A USB-Micro USB, 1m (hall)

Mikro-USB toega saate oma seadmeid kiiremini laadida. Romoss CB05 USB-mikro-USB-kaabel tagab voolu kuni 2,1 A ja andmeedastuskiiruse kuni 480 Mbps. Nii saate oma seadmeid laadida ja vajalikud failid kiiresti üle kanda! Toode on ka äärmiselt vastupidav ja kahjustustekindel.

Universaalne ühilduvus – lihtne laadimine

CB05 kaabel ühildub enamiku mikro-USB-pordiga seadmetega. Näiteks töötab see suurepäraselt vanade nutitelefonide ja tahvelarvutite, taskulampide, lauaventilaatorite või Bluetoothi kõlaritega. Veelgi enam, vool kuni 2,1A võimaldab teil laadida valitud seadmeid väga lühikese ajaga.

Tugev disain

Panusta kõrgeima kvaliteediga töötlusele. CB05 kaabel on valmistatud äärmiselt vastupidavatest materjalidest, mistõttu on see väga vastupidav ja kahjustuste suhtes vastupidav. Isegi korduv painutamine ei kujuta sellele erilist ohtu! See praktiline tarvik teenib teid palju aastaid.

Kiire andmeedastus

Kas edastate faile sageli seadmete vahel? Kasutage CB05 kaablit ja säästke aega! Lisaseade võimaldab nautida andmeedastuskiirust kuni 480 Mbps. See võimaldab teil mõne minutiga kopeerida kõik vajalikud dokumendid, fotod, muusika ja isegi filmid. Ei mingit lõputut ootamist!

Bränd Romoss
Mudel CB05
Värv Hall
Kaabli tüüp USB-mikro-USB
Laadimise intensiivsus Kuni 2,1 A
Edastamise kiirus Kuni 480 Mbit/s
Kaabli pikkus 1 m
Omadused
Kiirlaadimise standard Mitte ühtegi
Laadimisvõimsus (W) 10
Pikkus 1 m
Ühenduse tüüp USB-A - MicroUSB
Värv hall

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles