Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

USB-mikro-USB-kaabel, Mcdodo CA-7451, 1,2 m (must)

USB-mikro-USB-kaabel, Mcdodo CA-7451, 1,2 m (must)
Laos
  • 11.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 4 €
Kaubamärgid Mcdodo
Kauba ID: 1459315
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

USB-Micro USB-kaabel, Mcdodo CA-7451, 1,2 m (must)

Mcdodo kaabel pakub QC 4.0 kiirlaadimist ja toetab 2,4 A voolu. Samuti pakub see välkkiire failiedastuskiirust kuni 480 Mbps. See ühildub paljude seadmetega ning sellel on tugev ja vastupidav disain. See sobib ideaalselt kasutamiseks kodus, tööl või ülikoolis.

Kiirlaadimine

Veelgi kiirem laadimine. Mcdodo kaabel võimaldab seadmeid kiiresti laadida 2,4A vooluga. Samuti toetab see QC 4.0 kiirlaadimisprotokolli. Selle lahendusega taastate oma seadmete energia vaid mõne minutiga. Kasutate seda muu hulgas oma nutitelefoni või juhtmevabade kõrvaklappide laadimiseks.

Kiire andmeedastus

Toode ei paku mitte ainult kiiret laadimist, vaid ka kohest andmeedastust. Vaid 1 sekundiga edastate valitud seadmete vahel kuni 50 fotot. Seda kõike tänu kiirusele 480 Mbps. Enam ei pea te igavesti ootama muusika, videote või vajalike dokumentide edastamiseks!

Vastupidav ja stabiilne

Kaabel on valmistatud vastupidavast nailonpunutisest, mis on vastupidav kulumisele ja mehaanilistele kahjustustele. Lisaks on kaabli ots täiendavalt tugevdatud - nii võite olla kindel, et see teenib teid pikka aega. Kvaliteetne vaskkaabel tagab stabiilse ja kiire edastuse ning täiustatud kiip juhib nutikalt laadimisparameetreid.

Tootja McDodo
Mudel SA-7451
Värv Must
Pikkus 1,2 m
Materjal Nailon + TPE
Intensiivsus 2.4A
Edastamise kiirus 480 Mbit/s
Omadused
Kiirlaadimise standard Kiirlaadimine 4.0
Laadimisvõimsus (W) 12
Pikkus 1,2 m
Ühenduse tüüp USB-A - MicroUSB
Värv must

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles