Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

USB-kaabel Lightning Baseus Dynamic 2 jaoks, 2,4A, 1m (lilla)

  • 13.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 4.66 €
Kaubamärgid Baseus
Kauba ID: 1458954
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Baseus Dynamic 2 USB-Lightning kaabel, 2,4 A, 1 m (lilla)

Baseus Dynamic 2 USB-Lightning kaabel võimaldab kiiresti laadida Apple'i seadmeid kuni 2,4 A. Sellega saate faile edastada ka kiirusega kuni 480 Mbps. Samuti on toode äärmiselt vastupidav ja kahjustuste suhtes vastupidav. Sellel on ka praktiline takjakinnisus, mis muudab kaabli ladustamise lihtsaks ja hoiab selle korrastatuna.

Kiire laadimine

Hankige oma iPhone'i kiirlaadimine. Baseus Dynamic 2 kaabel edastab kuni 2,4 A voolu. Selle tulemusena saab see teie seadme energiat koheselt laadida! Kas kavatsete kodust lahkuda ja teie nutitelefon hakkab tühjaks saama? Baseuse kaabliga lahendate selle probleemi kiiresti! Toode ühildub järgmiste Apple'i seadmemudelitega: 14/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max/12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max/11 Pro Max/11 Pro/11/XS Max/XS/ XR /X/ SE2/8/8 Plus/7/7 Plus/6s/6s Plus/6/6 Plus.

Kasutusohutus

Baseus Dynamic 2 kaabel võimaldab laadida mitte ainult kiiresti, vaid ka turvaliselt. See on varustatud nutika kiibiga, tänu millele kaitseb akut tõhusalt kahjustuste eest. Veelgi enam, spetsiaalselt disainitud pistik sobib ideaalselt Lightning-portidesse – ärge muretsege, et see lahti tuleb või telefoni kriimustada.

Läbimõeldud disain

Panusta kõrgeima kvaliteediga töötlusele. Dynamic 2 juhtmed on valmistatud puhtast vasest, seega on need väga vastupidavad ning tagavad kiire ja stabiilse ülekande. Lisaks kaitseb tihedalt kootud punutis kaablit tõhusalt kahjustuste eest. Tähelepanu väärib ka toote stiilne ja elegantne disain – õrnad pastelsed värvid meeldivad kindlasti paljudele kasutajatele.

Kiirem failiedastus

Baseus Dynamic 2 kaabli abil saate faile ka koheselt üle kanda. Toode pakub andmeedastuskiirust kuni 480 Mbps. Tänu sellele võimaldab see kiiresti üle kanda kõik fotod, dokumendid, videod või muusikapalad seadmete vahel. Sa ei pea enam liiga kaua ootama!

Bränd Baseus
Nimi Dynamic 2 USB-seeria kiirlaadimiskaabel – iP 2.4A
Mudel CALD040005
Värv violetne
Tüüp USB välgu külge
Praegune 2,4A max.
Edastamise kiirus Kuni 480 Mbit/s
Materjal ABS + suure tihedusega põimitud kaabel
Pikkus 1 m
Omadused
Pikkus 1 m
Ühenduse tüüp USB – välk
Värv lilla

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles