Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

USB-C–USB-C kaabel Budi 65 W 1,5 m (must)

USB-C–USB-C kaabel Budi 65 W 1,5 m (must)
Laos
  • 13.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 4.66 €
Kaubamärgid Budi
Kauba ID: 1806553
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

USB-C–USB-C kaabel Budi 65 W 1,5 m (must)

Avastage revolutsiooniline USB-C–USB-C Budi 65 W kaabel pikkusega 1,5 m – täiuslik kombinatsioon vastupidavusest, tõhususest ja kaasaegsest disainist. See kaabel, mis on loodud teie igapäevaste väljakutsete jaoks, avaldab muljet mitte ainult kiire laadimise jõudlusega, vaid ka vastupidavuse ja kvaliteediga. Budi 65W abil muutub iga seadme laadimine kiiremaks, turvalisemaks ja tõhusamaks.

Kiire laadimine - 65 W võimsus

Budi 65 W kaabli põhiomadus on selle võime kiirlaadida kuni 65 W võimsusega. See võimaldab laadida seadmeid palju kiiremini kui tavakaablid. See on ideaalne lahendus neile, kes peavad kiiresti laadima oma seadet – olgu selleks sülearvuti, tahvelarvuti või nutitelefon – ilma jõudluses järeleandmisi tegemata.

Alumiiniumist korpus ja vastupidav punumine

Budi 65W kaabel paistab silma alumiiniumkorpuse ja vastupidava punutisega, tagades mitte ainult elegantse välimuse, vaid suurendab ka selle vastupidavust. Alumiiniumkorpus kaitseb mehaaniliste kahjustuste ja korrosiooni eest, samas kui tugev punumine tagab paindlikkuse ning vastupidavuse sassi ja rebenemisele, muutes selle ideaalseks reisikaaslaseks.

10 000 painde vastupidavus

Testid on näidanud, et Budi 65W kaabel talub kuni 10 000 kurvi, mis näitab selle vastupidavust. See tähendab, et kaabel püsib töökindel ka intensiivsel kasutamisel, ilma pragunemise või kahjustusteta, mis on tavaliste kaablite puhul tavaline probleem.

Vase südamik

Kaabli südamik on valmistatud kõrge puhtusastmega vasest, mis tagab parema juhtivuse ja väiksema elektritakistuse. See võimaldab kaablil tõhusalt energiat edastada, mille tulemuseks on kiirem ja stabiilsem seadme laadimine. Samuti tagab see väiksema ülekuumenemise ohu kasutamise ajal.

Universaalsus ja ühilduvus

Budi 65W kaabel USB-C-USB-C liidesega on universaalne lahendus, mis ühildub paljude seadmetega. 1,5m kaablipikkus pakub mugavust igapäevases kasutuses – see on lahendus neile, kes hindavad nii kvaliteeti kui universaalsust.

Bränd Budi
Väljund 65W
Värv Valge
Liides USB-C kuni USB-C
Kaabli pikkus 1,5 m
Omadused
Traadita sagedusala must

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles