Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

USB-C–USB-C kaabel 240 W Essager 1 m (hall)

USB-C–USB-C kaabel 240 W Essager 1 m (hall)
Laos
  • 13.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 4.66 €
Kaubamärgid Essager
Kauba ID: 1806539
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

USB-C–USB-C kaabel 240 W Essager 1 m (hall)

Kas otsite usaldusväärset USB-C-kaablit, mis vastab kõigile teie vajadustele? Essager USB-C kuni USB-C 240 W 1m (hall) on lahendus, millele võite alati loota. See kaabel ei ühenda mitte ainult vastupidavust ja pikaealisust, vaid ka muljetavaldavat jõudlust. Uuri, miks tasub valida!

Erakordne vastupidavus

Essageri kaabel on läbinud põhjalikud painutustestid üle 25 000 korra, mis tähendab, et saate seda muretult iga päev kasutada. Olenemata sellest, kas olete liikvel või kodus, on see kaabel igapäevaseks kasutamiseks valmis. Usaldusväärsus on selle keskmine nimi.

Optimeeritud jõudlus

Tänu sisseehitatud e-markerile saab Essageri USB-C–USB-C kaabel nutikalt reguleerida teie seadme voolutugevust. See tähendab, et see mitte ainult ei paku stabiilset ja kiiret laadimist, vaid kaitseb ka teie seadet ülekoormuse eest.

Kiirlaadimine 240W

Selle kaabli üks peamisi eeliseid on selle võime toetada kiiret laadimist ilmatu 240 W võimsusega. See võimaldab teil oma seadmeid kiiresti laadida, säästes väärtuslikku aega. Te ei pea enam ootama, et olla täielikult valmis minema.

Vastupidav konstruktsioon

Essageri kaabel on valmistatud kvaliteetsest alumiiniumisulamist ja painduvast TPE materjalist, tagades selle vastupidavuse ja kahjustuste vastupidavuse. Lisaks annab selle elegantne hall värv sellele kaasaegse välimuse.

Universaalne liides

Essageri USB-C–USB-C 240 W 1m (hall) kaabel ühildub USB Type-C ja USB Type-C liidesega, mis tähendab, et see sobib paljude seadmetega. Olenemata sellest, kas teil on nutitelefon, tahvelarvuti või sülearvuti, vastab see kaabel teie vajadustele.

Bränd Essager
Mudel ES-X16
Materjal Alumiiniumisulam, TPE
Värv Hall
Pikkus 1 m
Liides USB Type-C kuni USB Type-C
Omadused
FPV
Kombatav tagasiside
Laadimisvõimsus (W)
Traadita sagedusala

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles