Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

USB-C–USB 3.0 adapter, Mcdodo OT-6550 (oranž)

USB-C–USB 3.0 adapter, Mcdodo OT-6550 (oranž)
Laos
  • 12.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 4.33 €
Kaubamärgid Mcdodo
Kauba ID: 1459335
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

USB-C–USB 3.0 adapter, Mcdodo OT-6550 (oranž)

Mcdodo OT-6550 on praktiline USB-C-USB-A-adapter, mis võimaldab hõlpsalt laadida seadmeid ja edastada faile kiirusega kuni 5 Gbps. Sellel on lai ühilduvus ja seda on väga lihtne kasutada – täiendavaid draivereid pole vaja. Samas on see ülimalt kerge ja kompaktne – saate seda alati endaga kaasas kanda.

Lai ühilduvus

Adapter ühildub enamkasutatavate seadmetega. USB-A pistik võimaldab selle ühendada näiteks arvuti, laadija või akuga. Teisest küljest võimaldab USB-C port ühendada nutitelefoni, kõvaketast, kõrvaklappe ja palju muud. Võimalused on peaaegu lõputud!

Korduvkasutatav

See praktiline tarvik on kasulik erinevatel eesmärkidel. Näiteks saate ühendada selle USB-A laadijaga, et laadida valitud seadmeid kiiremini. Adapter toetab ka USB 3.0 standardit, mis võimaldab teil faile edastada kiirusega kuni 5 Gbps. See tähendab, et 50 foto kopeerimine võtab aega vaid umbes 1 sekundi ja 30 muusikapala kopeerimine umbes 10 sekundit.

Mugav

Ärge raisake aega keerukale häälestamisele ega lisadraiverite installimisele. Adapterit on äärmiselt lihtne kasutada – lihtsalt ühenda see arvutiga. Seadmel on ka kompaktne disain, mis kaalub vaid umbes 3 g. Nii et saate selle hõlpsalt tööle, ülikooli või raamatukokku kaasa võtta – mahutate selle lihtsalt kotti, seljakotti või isegi taskusse!

Bränd McDodo
Mudel OT-6550
Värv Oranž
Liides USB-A 3.0 – USB-C
Edastamise kiirus Kuni 5 Gbps
Materjal TPE
Mõõtmed 29,5x14,25x6,13 mm
Kaal 3g

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles