Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

USB Centrmezgls Savio AK-53 4-pordiline USB 3.1 Gen 1

USB Centrmezgls Savio AK-53 4-pordiline USB 3.1 Gen 1
Laos
  • 23.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 8 €
Kaubamärgid Savio
Kauba ID: 1452529
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse


4 × USB 3.1 Gen 1 pordid

SAVIO AK-53 USB-A jaotur on praktiline kompaktne seade, mis võimaldab suurendada saadaolevate USB-portide arvu. Tänu sellele saate arvutiga ühendada kuni 4 täiendavat välisseadet, nagu välised draivid, klaviatuurid ja hiired. Mudel AK-53 tagab tarvikute kiire ja lihtsa ühendamise. Soovitame seda sülearvutite ja personaalarvutite jaoks, millel on väike arv USB-A sisendeid.


5 Gbps andmeedastus

AK-53 USB-jaotur töötab operatsioonisüsteemidega Windows 11, 10, 8.1, 8, 7, XP, MAC OS ja Linux. USB Gen 3.1 standard tagab kiire andmeedastuse kiirusega kuni 5 Gbps. Jaotur on tagasiühilduv eelmiste USB-standarditega.


Plug & Play

AK-53 ühendamine on äärmiselt lihtne. Peate selle ühendama ainult väljundseadme USB-A-porti. Jaotur töötab Plug & Play režiimis, seega pole draiveri installimist ega täiendavat konfigureerimist vaja.


Kaasaskantav

Kaasaegne SAVIO AK-53 Hub on hallimati värvilahendusega ja valmistatud vastupidavast alumiiniumist. Selle kompaktne suurus ja kerge kaal muudavad selle ideaalseks inimestele, kes kasutavad oma sülearvuteid liikvel olles. Käepärane seade näeb välja äärmiselt elegantne ja suurendab multimeediaseadmete kasutamise mugavust.

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles