Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

USB Centrmezgls Savio 3-pordiline USB-C 3.1 GEN 1 jaotur RJ-45 Gigabit Ethernetiga

USB Centrmezgls Savio 3-pordiline USB-C 3.1 GEN 1 jaotur RJ-45 Gigabit Ethernetiga
Laos
  • 30.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 10.33 €
Kaubamärgid Savio
Kauba ID: 1452533
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

3 × USB-A 3.1 Gen 1 porti

SAVIO AK-57 jaotur on praktiline ja kompaktne tarvik. See võimaldab teil suurendada saadaolevate USB-portide arvu. Saate ühendada veel 3 välisseadet, nagu välised draivid, klaviatuurid ja hiired. Mudel AK-57 tagab tarvikute kiire ja lihtsa ühendamise. Soovitame seda sülearvutite ja personaalarvutite jaoks, millel on väike arv USB-A sisendeid.


1000 Mbps

SAVIO AK-57 pole mitte ainult jaotur, vaid ka adapter, mis on ideaalne lahendus sülearvutitele ja personaalarvutitele. Seadmel on emane RJ-45 Gigabit Etherneti pesa. See funktsioon tagab stabiilse ja kiire Interneti-ühenduse kiirusega kuni 1000 Mbps .


5 Gbps andmeedastus

AK-57 USB-jaotur töötab operatsioonisüsteemidega Windows 11, 10, 8.1, 8, 7, XP, MAC OS ja Linux. USB Gen 3.1 standard tagab välkkiire andmeedastuse. Selle kiirus on kuni 5 Gbps . Jaotur on tagasiühilduv eelmiste USB-standarditega.


Plug & Play

AK-57 ühendamine on äärmiselt lihtne. Ühendage see väljundseadme USB-C-porti. Jaotur töötab Plug & Play režiimis, seega pole draiveri installimist ega täiendavat konfigureerimist vaja.


Kaasaskantav

Kaasaegne SAVIO AK-57 Hub on säilinud tumehallis mati värvilahenduses ja on valmistatud vastupidavast alumiiniumist. Selle kompaktsed mõõtmed ja kerge kaal muudavad selle ideaalseks inimestele, kes kasutavad oma sülearvuteid liikvel olles. Käepärane seade näeb välja äärmiselt elegantne ja suurendab multimeediaseadmete kasutamise mugavust.

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles