Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

USB-C / USB4.0 Gen3 kaabel 240 W 40 Gbps, 1 m (must)

USB-C / USB4.0 Gen3 kaabel 240 W 40 Gbps, 1 m (must)
Pole laos
  • 28.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 9.66 €
Kaubamärgid INVZI
Kauba ID: 1462310
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

USB-C kuni USB4.0 Gen3 kaabel 240 W, 40 Gbps, 1 m (must)

Laadige oma varustus kiiresti ja mugavalt! INVZI kaabli abil taastavad teie seadmed koheselt oma aku, kuna sellel on 240 W võimsustase. Lisaks saate seda kasutada igasuguste seadmetega ja kasutada seda ka andmeedastuseks.

INVZI/INVUSB4/5

Kiire laadimine ja andmeedastus

INVZI kaablil on kiirlaadimine kuni 240 W võimsusega. See tagab teie seadmete tõhusa ja kiire laadimisprotsessi. Lisaks tagab USB 4.0 Gen3 kaabel andmeedastuskiiruse kuni 40 Gbps välkkiire failiedastuse jaoks.

INVZI/INVUSB4/2

Kõrge ühilduvus

INVZI kaabel tagab suurepärase ühilduvuse. Sellega saab laadida mitmesuguseid seadmeid, sealhulgas sülearvuteid, telefone, tahvelarvuteid, kõrvaklappe ja palju muud. See tähendab, et te ei pea muretsema selle pärast, kas teie seade kaabliga ühildub. See on ideaalne inimestele, kes omavad mitmesuguseid elektroonikaseadmeid ja soovivad neid kiiresti ja mugavalt laadida.

INVZI/INVUSB4/3

Ohutus

INVZI kaabel on loodud teie seadmete kaitsmiseks ja on seetõttu varustatud E-markeri kiibiga. Tegemist on nutika lahendusega, mis võimaldab reguleerida oma seadmele vajalikku voolu, tagades sujuva ja katkematu juhtivuse, kaitstes samas seadet võimalike elektrikahjustuste eest. See tagab mugava ja ohutu laadimise.

INVZI/INVUSB4/6

Läbimõeldud disain

Punutud nailonkest ja vastupidavad tugisüdamikud muudavad kaabli vastupidavaks ja kulumiskindlaks. Õhukesed TPE-kattega USB-C-pistikud on veel üks element, mis parandab INVZI-kaabli kvaliteeti. Need pole mitte ainult piisavalt paindlikud, et taluda sagedast kasutamist, vaid muudavad ka juhtmestiku paigaldamise lihtsaks. Veelgi enam, 1-meetrise kaabli abil saate seda vabalt kasutada.

INVZI/INVUSB4/1
Direktor INVZI
Mudel INVUSB4
Värv Must
Pikkus 1 m
väljundvõimsus 240 W
Andmevahetus 40 Gbps
Liides USB-C/USB 4.0 Gen 3
Omadused
Kiirlaadimise standard Toitevarustus
Laadimisvõimsus (W) 240
Pikkus 1 m
Ühenduse tüüp USB-C – USB-C
Värv must

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles