Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

USB-C kaabel USB-C-sse Mcdodo CA-3452 100 W 90 kraadi 1,2 m (sinine)

USB-C kaabel USB-C-sse Mcdodo CA-3452 100 W 90 kraadi 1,2 m (sinine)
Laos
  • 14.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 5 €
Kaubamärgid Mcdodo
Kauba ID: 1467296
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

USB-C–USB-C kaabel Mcdodo CA-3452 100 W 90 kraadi 1,2 m (sinine)

Nüüd saate oma nutitelefoni või sülearvuti hetkega laadida, kasutades samal ajal seadmeid laadimise ajal mugavalt. Mcdodo Firefoxi kaabel on 90° kaarduva pistikuga ja väga vastupidav – kestab teid kaua. Samuti annab see kuni 65 W võimsust, mistõttu on see ideaalne erinevatele seadmetele, sealhulgas sülearvutitele.

McDodo/CA-3452-blue/2

Midagi mängijatele ja palju muud

Kui kasutate nutitelefoni laadimise ajal sageli, on Firefoxi kaabel suurepärane valik. Selle õhuke, vaid 5 mm 90° nurga all kumer pistik ei ulatu välja ega sega seadme mugavat kasutamist – nii saad mugavalt mängida mobiilimänge või vaadata telesarju. Tootel on ka kaasaegne stiilne disain – läbipaistvad elemendid ja pehme valgustus annavad sellele omapära.

McDodo/CA-3452-blue/1

Kiire laadimine

Unustage pikad ootamised, kuni teie seade on kasutamiseks valmis. Firefoxi kaabel toetab 65 W PD kiirlaadimist (sobiva laadijaga sidumisel), nii et sellega saab hetkega laadida nutitelefoni, tahvelarvutit, Nintendo Switchi konsooli või isegi sülearvuti.

McDodo/CA-3452-blue/3

Tugev disain

Mcdodo Firefox on vastupidav lamekaabel, mis pakub muljetavaldavat vastupidavust paindumisele, rebenemisele ja muudele kahjustustele. Selle konstruktsioonis on kasutatud kvaliteetset PVC-plasti, mis tagab selle vastupidavuse ja hoiab ära takerdumise. Lisaks tagavad vasktraadid stabiilsema töö, suurema vastupidavuse häiretele ja kiirema laadimise.

McDodo/CA-3452-blue/5

Edastage faile kiiresti

Kas edastate sageli fotosid või videoid seadmete vahel? Firefoxi kaabel tuleb ka selleks kasuks! See võib pakkuda edastuskiirust kuni 480 Mbps, nii et saate kõik vajalikud failid väga kiiresti kopeerida. Te ei pea enam aega raiskama pikka aega ootamisele!

McDodo/CA-3452-blue/4

Bränd McDodo
Mudel SA-3452
Värv Sinine
Tüüp USB-C kuni USB-C
Võimsus Kuni 65 W
Praegune Kuni 3,25 A
Materjal PVC
Pikkus 1,2 m
Omadused
Kiirlaadimise standard Toitevarustus
Laadimisvõimsus (W) 20
Toode Kaabel
Ühenduse tüüp USB-A - USB-C
Värv must

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles