Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

USB-C kaabel USB-C-sse Mcdodo CA-3130, 65 W, 1 m (must)

USB-C kaabel USB-C-sse Mcdodo CA-3130, 65 W, 1 m (must)
Laos
  • 12.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 4.33 €
Kaubamärgid Mcdodo
Kauba ID: 1533403
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Mcdodo USB-C–USB-C kaabel CA-3130, 65 W, 1 m (must).

McDodo kaabel on valmistatud kvaliteetsetest materjalidest, mis tagavad selle vastupidavuse ja tugevuse, et taluda igapäevast kasutamist. Pistikute alumiiniumkorpus tagab mehaanilise tugevuse ja korrosioonikindluse, nailonpunutis aga paindlikkuse ja sasipuntrakindluse. See tagab välkkiire laadimise ja andmeedastuse ning paistab silma laialdase ühilduvuse poolest.

McDodo/CA-3130/3

Kiire PD-laadimise tugi

CA-3130 toetab Power Delivery (PD) tehnoloogiat laadimisvooluga 3,25 A, mis annab kuni 65 W võimsust. See tähendab teie seadmete välkkiiret laadimist – alates USB-C-sisendiga nutitelefonidest kuni iPad Pro ja Macbookideni. Olenemata sellest, kas vajate tahvelarvutile või sülearvutile kiiret võimsuse suurendamist, tagab kaabel maksimaalse efektiivsuse.

McDodo/CA-3130/5

Lihtne andmete sünkroonimine

Tänu USB 2.0 standardile tagab kaabel tugeva andmeedastuse kiirustel, mis võimaldavad faile kiiresti seadmete vahel sünkroonida. See on ideaalne neile, kes hindavad võimalust laadida oma seadmeid ja edastada ketta sisu samaaegselt – hallake oma faile McDodo abil veelgi tõhusamalt.

McDodo/CA-3130/6

Mitmekülgsus ja ühilduvus

CA-3130 kaabel, mis on loodud mitmekülgsust silmas pidades, ühildub paljude seadmetega. Uusimatest telefonidest tahvelarvutite ja kaasaegsete sülearvutiteni – looge oma seadmetele kiire ja turvaline ühendus.

McDodo/CA-3130/4

Elegantne ja funktsionaalne disain

McDodo CA-3130 kaabel ühendab elegantsi funktsionaalsusega. Minimalistlik disain ja hoolikalt valitud materjalid muudavad kaabli mitte ainult vastupidavaks, vaid ka esteetiliselt meeldivaks.

McDodo/CA-3130/2
Tootja McDodo
Mudel CA-3130
Materjal Alumiiniumisulam / nailon
Kiire laadimine PD 65 W
Laadimisvool 3,25 A max
Ühilduvus C-tüüpi mobiilseadmed, iPad Pro, Macbook jne.
Eesmärk Laadimine ja andmete sünkroonimine
Omadused
Kiirlaadimise standard
Laadimisvõimsus (W)
Pikkus
Ühenduse tüüp
Värv

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles