Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

USB-C ja USB-C dokkimisjaam, 3x USB3.0, PD 0,15 m Vention THAHB hall

USB-C ja USB-C dokkimisjaam, 3x USB3.0, PD 0,15 m Vention THAHB hall
Laos
  • 42.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 14.33 €
Kaubamärgid Vention
Kauba ID: 1806272
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Hub Vention 9-in-1: USB-A 3,0 x 3, 3,5 mm minipesa, microSD ja SD-kaardi lugeja, RJ45, HDMI, USB-C PD

Vention THAHB mudelijaotur esindab täiuslikku funktsionaalsuse, kiiruse ja esteetika kombinatsiooni. Pakkudes mitte ainult erinevaid porte ja muljetavaldavat andmeedastuskiirust, vaid ka laialdast ühilduvust erinevate süsteemidega, on see tänapäevaste kasutajate jaoks hädavajalik toode.

Kiire laadimine USB-C PD-pordiga

Ventioni jaoturi üks eeliseid on USB-C port, mis toetab kiirlaadimist 100 W juures. See võimaldab kasutajatel kiiresti laadida oma seadmeid, näiteks sülearvuteid või nutitelefone, pakkudes neile pikemat kasutus- või meelelahutusaega, ilma et oleks vaja pikki laadimisseansse.

Kodukino kvaliteet 4K-s HDMI-pordiga

HDMI-port ei paku mitte ainult selget 4K@30Hz kvaliteeti, vaid toetab ka 3D-efekte, pakkudes kinoelamust teie kodus mugavalt. Kui ühendate sülearvuti või muud seadmed teleri või monitoriga, saavad kasutajad nautida oma lemmikfilme, mänge või esitlusi parima võimaliku kvaliteediga.

Uskumatu Interneti-kiirus RJ45 pordiga

Digiajastul on Interneti-ühenduse kiirus ülioluline. Ventioni jaoturi RJ45 port toetab kuni 1000 Mbps Interneti-kiirust, tagades sujuva voogesituse, suurte failide allalaadimise või viivitusteta võrgumängude mängimise.

Välkkiire andmeedastus USB-A-portide ja kaardilugejatega

Andmeedastus pole kunagi olnud nii kiire. 5Gbps töötavate USB-A-portide ning 104Mbps kiirusega microSD- ja SD-kaardilugejatega saavad kasutajad kiiresti fotosid, videoid, muusikat või dokumente erinevate seadmete vahel üle kanda.

Mitmekülgsus ja ühilduvus

Vention 9-in-1 Hub pole mitte ainult funktsionaalne, vaid ka uskumatult ühilduv. Mac OS-i, Windowsi, iOS-i, Androidi ja Linuxi süsteemide toega on see ideaalne lahendus peaaegu igale kasutajale. Lisaks on võimalus lugeda telefoni USB-draivi sisu täiendavaks eeliseks neile, kes kasutavad sageli erinevaid seadmeid.

Bränd Vention
Mudel THAHB
Värv Hõbedane
Liidesed USB-A 3,0 x 3, 3,5 mm minipistik, microSD ja SD-kaardi lugeja, RJ45, HDMI, USB-C PD
Ühilduvus Mac OS, Windows, iOS, Android, Linux

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles