Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

USB-C ja Lightning Budi kaabel 20 W, 1,5 m (must)

USB-C ja Lightning Budi kaabel 20 W, 1,5 m (must)
Laos
  • 11.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 4 €
Kaubamärgid Budi
Kauba ID: 1462606
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Budi 20 W USB-C ja Lightning kaabel, 1,5 m (must)

Budi 217TL kaabel on täiuslik kombinatsioon funktsionaalsusest, vastupidavusest ja kaasaegsest disainist. See on mõeldud Lightning-sisendiga seadmetele ning pakub kiiret laadimist ja andmete sünkroonimist. Läbipaistev korpus paljastab kvaliteetse kiibi, mis on töökindluse tagatis.

Budi/217TL/1

Kiire laadimine ja andmeedastus

Budi 217TL kaabel eristub uuendusliku disaini ja kvaliteetse valmistamise poolest. Sellel on sisseehitatud elektrooniline kiip ja ere LED-indikaator, mis muudab telefoni leidmise lihtsaks ka pimedas. Kaabel toetab kiirlaadimist, võimaldades teil laadida oma iPhone 13 0%-lt 60%-ni vaid 30 minutiga, kui kasutate USB-C laadijat. Lisaks toetab kaabel maksimaalset väljundvõimsust 20W ja läbilaskevõimet 480Mbps mõlemas suunas, võimaldades kiiret ja mugavat laadimist ja andmeedastust.

Budi/217TL/2

Läbimõeldud disain

Budi kaabel avaldab muljet mitte ainult oma funktsionaalsuse, vaid ka vastupidavuse poolest. Valmistatud alumiiniumist ja nailonist, tagab see vastupidavuse ja pikaealisuse, suurendades samal ajal ka vastupidavust kahjustustele. Lisaks on kaablil läbipaistev korpus, milles on näha kogu struktuur ja vooluring. See on suurepärane valik neile, kes otsivad usaldusväärset ja kulutõhusat USB-C-Lightning-kaablit.

Budi/217TL/3
Direktor Budi
Mudel 217 Türgi liiri
Liides USB-C välguni
Võimsus 20 W
Andmevahetus 480 Mbit/s
Pikkus 1,5 m
Funktsioonid Laadimine, andmeedastus
Värv Must
Omadused
Värv must

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles