Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

USB-C-HDMI-jaotur, 3x USB 3.0, SD, TF, PD Vention TOPHB 0,15 m hall

  • 27.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 9.33 €
Kaubamärgid Vention
Kauba ID: 1806377
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

USB-C jaotur HDMI-ga, 3x USB 3.0, SD, TF, PD Vention TOPHB 0,15 m (hall)

Ventioni jaotur võimaldab teil faile edastada kiirusega 5 Gbps ja laadida seadet kiiresti PD 100 W võimsusega. Veelgi enam, see pakub 4K@30Hz eraldusvõimega videot ning võimaldab lugeda ja kirjutada andmeid korraga kahelt SD/mikro-SD-kaardilt. Lisaks annab sinine LED-indikaator teavet seadme tööoleku kohta ning tänu selle kergele ja kompaktsele disainile saate seda hõlpsalt hoiustada.

Vention/TOPHB/5

Lisapordid, rohkem võimalusi

Kas teie sülearvutil pole piisavalt porte? Valige Ventionist jaotur. Toode pakub selliseid sisendeid nagu HDMI, USB-C, 3x USB3.0 ning pesasid Micro SD ja SD-kaartide jaoks. Veelgi enam, saate faile edastada kiirusega 5 Gbps ja samal ajal laadida oma seadet PD 100 W abil.

Vention/TOPHB/6

Kõrge pildikvaliteet

Vaadake filme ja sarju veelgi parema kvaliteediga ja suuremalt ekraanilt. Hub pakub pilte eraldusvõimega 4K@30Hz, nii et näete peaaegu kõiki detaile. Saate selle edukalt ühendada projektori, sülearvuti, teleri või monitoriga.

Vention/TOPHB/1

Usaldusväärne töö

Hub Ventioni eristab tõhus töö tänu kiibile, mis vastutab seadme sujuva ja usaldusväärse töö eest. Seetõttu saate seda kasutada ilma kogelemise või segamise pärast muretsemata. Lisaks tagab toode tänu alumiiniumisulamist viimistlusele hea soojuse hajumise, vältides tõhusalt toote ülekuumenemist.

Vention/TOPHB/7
Tootja Vention
Mudel TOPHB
Värv hall
Liides USB-C, HDMI, 3x USB3.0, TF/SD
Resolutsioon 4K @ 30 Hz
Edastamise kiirus 5 Gbps
Mälukaardid micro SD, micro SDHC, micro SDXC, SDHC, SDXC
Hinnatud jõud 100 W
Materjal Alumiiniumisulam, PC
Kaabli pikkus 0,15 m

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles