Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

USB-C dokkimisjaam HDMI, VGA, 3x USB 3.0, PD 0,15 m Vention TOIHB jaoks (hall)

USB-C dokkimisjaam HDMI, VGA, 3x USB 3.0, PD 0,15 m Vention TOIHB jaoks (hall)
Laos
  • 31.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 10.66 €
Kaubamärgid Vention
Kauba ID: 1806279
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Dokkimisjaam USB-C HDMI-ga, VGA, 3x USB 3.0, PD 0,15 m Vention TOIHB (hall)

Ühendate Vention TOIHB jaoturi igasuguste seadmetega. Toode pakub 4K videot ja võimaldab laadida seadmeid PD 87W abil. Veelgi enam, saate faile edastada kiirusega 5 Gbps. Toode ühildub iOS-i ja Windowsiga ning täiustatud kiip võimaldab jaoturil kiiresti ja tõhusalt töötada.

Vention/TOIHB/2

Uuendab kiiresti teie seadme võimsust

Ventioni jaotur on varustatud USB-C-pordiga, mis võimaldab laadida seadmeid PD-kiirusel 87 vatti. See uuendab teie MacBooki energiat hetkega – ei pea enam segama oma tööd, mängimist või lemmikteleseriaalide vaatamist.

Vention/TOIHB/3

Lai ühilduvus

Vention TOIHB pakub 3 USB3.0 porti, millega saate ühendada selliseid seadmeid nagu mälupulk, hiir, klaviatuur või SSD-draiv. Lisaks võimaldab see faile edastada kiirusega 5 Gbps. See tähendab, et te ei pea liiga kaua ootama, kuni teie fotod, videod või dokumendid kopeeritakse.

Vention/TOIHB/6

Kõrge pildikvaliteet

Vaadake oma lemmikseriaale, -filme ja mängige mänge veelgi parema kvaliteediga. Vention TOIHB pakub kristallselgeid, teravaid ja üksikasjalikke pilte 4K eraldusvõimega. Lisaks ühildub see Nintendo Switchiga, et mängu ajal veelgi rohkem süveneda. Tänu olemasolevale VGA-pordile on projektoriga võimalik ühendada ka sülearvuti. See võimaldab projitseerida sama pilti kahele erinevale ekraanile eraldusvõimega 1080p.

Vention/TOIHB/7
Tootja Vention
Mudel TOIHB
Värv hall
Liides USB-C, HDMI, VGA, 3x USB 3.0, PD
Kaabli pikkus 0,15 m
Edastamise kiirus 5Gbps
Resolutsioon 4K

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles