Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

USB-C adapter USB-A Baseus Ingenuity, OTG (niebieski) jaoks

  • 12.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 4.33 €
Kaubamärgid Baseus
Kauba ID: 1456960
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Baseus Ingenuity USB-C-USB-A-adapter

Laiendage oma seadmete võimalusi ja edastage faile kiirusega kuni 10 Gbps. USB-C–USB-A (USB 3.1) adapter ühildub enamiku turul olevate sülearvutite, nutitelefonide ja tahvelarvutitega. See on valmistatud kvaliteetsest alumiiniumisulamist ja tänu oma kompaktsele disainile võib see teiega kaasas olla peaaegu kõikjal. See sobib ideaalselt paljude erinevate rakenduste jaoks.

Lai ühilduvus

Olenemata sellest, milliseid seadmeid te kasutate, muudab Ingenuity adapter teie töö lihtsamaks! Toode on laialdaselt ühilduv. USB-C pistik sobib enamiku nutitelefonide, tahvelarvutite ja sülearvutite jaoks populaarsetelt tootjatelt nagu Xiaomi, Samsung, Huawei, Apple või Lenovo. USB-A-port võimaldab muuhulgas ühendada klaviatuuri, hiire, kaasaskantava draivi, mängupuldi või lauaventilaatori.

Kiire failiedastus

Kas edastate faile sageli seadmete vahel? Kas olete väsinud ootamast pikka aega, et kõik teie fotod, filmid või dokumendid oleksid seal, kus nad olema peaksid? Baseuse adapter võimaldab teil selle probleemi lahendada! Täiustatud USB 3.1 port võimaldab andmeedastust 20 korda kiiremini kui USB 2.0. Tänu sellele saate faile edastada kiirusega kuni 10 Gbps.

Palju rakendusi

Kuidas kasutada USB-C–USB-A-adapterit? Näiteks saate seda kasutada kaasaskantava kõvaketta ühendamiseks arvutiga. Kas soovite oma telefonist fotosid mugavalt teisaldada ja salvestusruumi vabastada? Ühendage sellega mälupulk! Toode võimaldab ühendada ka Bluetoothi adaptereid, et saaksite oma juhtmevaba hiire lihtsalt tahvelarvutiga ühendada ja oma tööd lihtsamaks muuta.

Hoolikalt läbimõeldud disain

Adapteri korpus on valmistatud kvaliteetsest alumiiniumisulamist. See muudab seadme väga vastupidavaks ja kulumiskindlaks, kuid samas on see kerge – kaalub umbes 4,8 g.Samuti on sellel tõhus soojuse hajutamine. Selle kompaktne suurus tähendab, et saate seda alati endaga kaasas kanda – näiteks tööle, ülikooli või puhkusele. Saate selle hõlpsalt oma rahakotti, seljakotti, rahakotti või isegi taskusse mahutada.

Bränd Baseus
Mudel ZJJQ000003
Värv Sinine
Materjal Alumiiniumisulam
Edastamise kiirus Kuni 10 Gbps
Sissepääs USB-C
Välju USB-A
Kaal Umbes 4,8 g
Mõõtmed 16,4x20,5x8,5 mm
Omadused
Toode Kinnitused ja adapterid

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles