Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

USB-C 3.0 jaotur 4 pordiga toiteadapteri õhutusava TGKBD 0,5 m must ABS

USB-C 3.0 jaotur 4 pordiga toiteadapteri õhutusava TGKBD 0,5 m must ABS
Laos
  • 17.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 6 €
Kaubamärgid Vention
Kauba ID: 1662433
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Hub Vention 5-in-1 must 0,5 m

Vention 5-in-1 Hub TGKBD on arvutitarvikute seas tõeline pärl. USB3.0 liidese kasutamine tagab välkkiire andmeedastuse kiirusel 5Gbps, tagades samas ühendatud lisaseadmete, nagu hiired või klaviatuurid, sujuva töö. Lisaks võimaldab jaotur kahe nutitelefoni samaaegset laadimist, mis on mitme seadme kasutajale kindel eelis. Moodne USB-C pistik koos poolemeetrise kaabliga pakub mitmekülgseid ühenduvusvõimalusi ning võime toetada kuni 8TB kõvakettaid muudab selle asendamatuks tööriistaks neile, kes salvestavad suuri andmemahtusid. Kõik see on suletud elegantsesse musta korpusesse, mis täiendab mis tahes riistvara seadistust.

Kiire andmeedastus

Vention TGKBD jaoturi üks eeliseid on selle võime edastada andmeid uskumatu kiirusega 5Gbps. Tänu USB3.0 liidesele pakub see jaotur mitte ainult ühilduvust erinevate seadmetega, vaid tagab ka välkkiire faili-, muusika- või videoedastuse.

Töös ei esine viivitusi

Kui hindate sujuvat toimimist ja töömugavust, on see jaotur suurepärane valik. Kui ühendate sellega hiire, klaviatuuri või muud tarvikud, võite olla kindel, et teil ei esine viivitusi. See tagab, et teie töö on tõhusam ja mugavam.

Kahe nutitelefoni samaaegne laadimine

Kas olete kunagi pidanud valima, millist seadet kõigepealt laadida? Selle jaoturiga on teil võimalus laadida korraga kahte nutitelefoni. Ühendage lihtsalt jaotur laadijaga ja seejärel oma seadmed – ja nautige asjaolu, et mõlemad laevad korraga.

Mitmekülgne USB-C pistik

Jaoturi poolemeetrine kaabel on varustatud kaasaegse USB-C pistikuga. See tulevikku vaatav lahendus ei paku mitte ainult paremat ühilduvust uute seadmetega, vaid tagab ka selle, et jaotur teenib teid oma universaalsuse tõttu pikka aega.

Suurte kõvaketaste tugi

Kas plaanite ühendada suure kõvaketta? See jaotur toetab kõvakettaid mahuga kuni 8TB. See tähendab, et saate salvestada ja edastada suuri andmeid, muretsemata nende ohutuse pärast.

Bränd Vention
Mudel TGKBD
Värv Must
Kaabli pikkus 0,5 m
Liides USB, USB3.0 x 4, mikro-USB
Toetatud kõvakettad Kuni 8TB

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles