Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

USB-C 2.0 kuni USB-C kaabli tuulutusava TAWSG 1,5 m, PD 100 W, sinine silikoon

  • 13.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 4.66 €
Kaubamärgid Vention
Kauba ID: 1806351
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Ventilatsiooni TAWSG USB-C 2.0 kuni USB-C 5A kaabel 1,5 m (sinine)

Nüüd on teie seadmed valmis töötama veelgi kiiremini, kui arvate. Ventioni kaabel ühildub paljude seadmetega, millel on USB-C port – see sobib hästi nutitelefonide, sülearvutite või tahvelarvutite laadimiseks. See tagab kohese võimsuse uuendamise kuni 100 vatti ja andmeedastuskiirusega kuni 480 Mbps. Sisseehitatud nutikas kiip hoolitseb maksimaalse kasutamise ohutuse eest ning kvaliteetne töötlus tagab, et kaabel teenib teid suurepäraselt pikka aega.

Vention/TAWSG/1

Kiiremini, kui arvate

Ärge oodake lõputult, kuni teie telefon on kasutamiseks valmis. Ventioni kaabel pakub kiiret laadimist maksimaalse võimsusega kuni 100 vatti. Samuti toetab see Power Delivery protokolli ja Huawei Honor SuperCharge'i. Kõik see tähendab, et laadite oma MacBook Pro 2022 100% umbes 2 tunniga!

Vention/TAWSG/2

Kvaliteetne töötlus

Ventioni kaabel avaldab teile muljet oma äärmiselt vastupidava konstruktsiooniga. Selle valmistamisel kasutati TPE plastikut ja silikooni, mistõttu on kaabel katsudes ülimalt meeldiv ja mustusekindel. See ei lähe sassi ja selle pistikud on täiendavalt tugevdatud, et vältida paindumist.

Vention/TAWSG/3
Tootja Vention
Värv Sinine
Pikkus 1,5 m
Laadimisvool 20V/5A
Võimsus 100 W PD max.
Edastamise kiirus 480 Mbps
Liides USB-C 2.0 kuni USB-C
Materjal TPE + silikoon

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles