Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

USB-C 2.0 kuni USB-C kaabli tuulutusava TAUBH 2m, 3A, LED must

USB-C 2.0 kuni USB-C kaabli tuulutusava TAUBH 2m, 3A, LED must
Laos
  • 11.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 4 €
Kaubamärgid Vention
Kauba ID: 1806349
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Must 2-meetrine LED-iga USB-C-USB-C-kaabel

Ventioni kaabli abil on öösel laadimisseadme leidmine palju lihtsam! Tänu pimedas õrnalt helendavatele sisseehitatud LED-indikaatoritele saavad kasutajad hõlpsalt oma telefoni või tahvelarvuti asukoha kindlaks teha. See pole mitte ainult praktiline, vaid ka elegantne lahendus, lisades kaablile ainulaadse iseloomu.

Nailonpunutud vastupidavuse suurendamiseks

Pole midagi hullemat kui kaabel, mis kiiresti kulub. Seetõttu on Vention TAUBH mudeliga kaasas nailonpunutis, mis kaitseb seda igapäevase kulumise, painutamise ja väändumise eest. See tagab, et kaabel teenindab kasutajat pikka aega.

Kiirlaadimine 3A pingega

Selle kaabli abil ei pea kasutajad seadme laadimist kaua ootama. 3A pinge tagab välkkiire laadimisprotsessi. See on ideaalne lahendus liikvel olevatele inimestele, kes vajavad oma seadmed igal hetkel kasutusvalmis.

Täiustatud disain häirete vähendamiseks

Vention hoolib ülekande kvaliteedist. Seetõttu on TAUBH mudel ehitatud tinatatud vasktraadi kimpudest, mida ümbritseb alumiiniumfoolium, metallpunutis ja välimine TPE ümbris. See materjalide kombinatsioon tagab minimaalsed häired, pakkudes suurepärast andmeedastuskvaliteeti kiirusel 480 Mbps.

Tugevdatud pistikupesa tagab vastupidavuse

Isegi parim kaabel on kasutu, kui selle pistiku ots on kahjustatud. Tänu tugevdatud ühenduspesa korpusele on TAUBH mudeli purunemise tõenäosus väiksem isegi siis, kui ühendamise ja lahtiühendamise ajal sellele avaldatakse regulaarset survet.

Bränd Vention
Mudel TAUBH
Värv Must
Liides USB-C kuni USB-C
Kuldamine Jah
Andmeedastuskiirus 480 Mbps
Pikkus 2 m

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles