Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

USB autosaatja x 2 Budi, 12V-24V

USB autosaatja x 2 Budi, 12V-24V
Laos
  • 17.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 6 €
Kaubamärgid Budi
Kauba ID: 1462641
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Auto saatja, Budi

Autoga reisimine ei pea olema igav ja iga autoroolis veedetud minut võib olla täidetud muusikaga. Budi autosaatja on varustatud Bluetooth FM-saatjaga, mis võimaldab voogesitada muusikat otse nutitelefonist auto helisüsteemi. Olenemata sellest, kas lähete nädalavahetusel puhkusele või tööle pendeldama, on teie lemmikmuusika alati teiega kaasas. Toode on varustatud 2 USB-pordiga, toetab taasesitust mälupulgalt ja TF-kaardilt ning võimaldab ka käed-vabad helistamist. Lisaks võimaldab see jälgida aku olekut reaalajas.

Budi/Sõiduki saatja/1

Kahekordne mugavus

Budi Transmitter ei piirdu ainult muusika voogesitusega. Seadmel on ka 2 USB-porti mobiilseadmete kiireks ja tõhusaks laadimiseks. Kui teil on vaja telefoni, tahvelarvutit või muud varustust täiendada, pakub Budi saatja teile lihtsa ja praktilise lahenduse. Budi pakub ka paindlikkust, võimaldades teil esitada muusikat erinevatest allikatest. See võimaldab teil mängida muusikat Bluetoothi kaudu ning USB-mälupulgalt ja TF-kaartidelt taasesituse toega ei pea te olema piiratud nutitelefoni salvestatud muusikaga. Tänu sellele saate alati oma lemmiklugusid esitada!

Budi/Sõiduki saatja/2

Turvalisus ja kontroll

Ohutus on iga maanteesõidu võtmeelement, mistõttu on Budi saatja varustatud autoaku jälgimise funktsiooniga. See nutikas süsteem võimaldab teil aku olekut reaalajas jälgida, et saaksite alati teada, millal on aeg seda laadida või asendada. Budi saatja on varustatud ka Bluetooth-vabakäekomplektiga, mis hõlbustab sõidu ajal suhtlemist. Juhtmeta vestlused sõidu ajal pole mitte ainult mugavad, vaid ennekõike turvalised. Tänu sellele lahendusele saate telefonikõnesid teha ilma käsi roolilt ära võtmata. Vaata, kui lihtne see on!

Budi/Sõiduki saatja/3

Tootja Budi
Sissepääs 12V-24V
FM sagedusala 87,5–108,0 MHz
Käed-vabad komplekt Bluetooth
Saadaolevad pordid USB x 2
Taasesituse tugi USB-välkmälust, TF-kaartidelt, FM-edastus
Lisafunktsioonid Laadimine, auto aku monitor

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles